Автор
Ева Григорова

Кой е красавецът, който прегрърна Мегз в Дубай

Откакто отиде в Дубай, модната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз изглежда все по-вдъхновена и щастлива. Това си личи и от последния ѝ пост в социалните мрежи, на който тя се обяснява в любов на красив мъж. Ето нейното послание към него:

"БРАТ МИ: Мама и татко са били изключително млади, когато са ни създали. 20 и 24 за мен, само 4 години по-късно за теб. Запознават се, любов от пръв поглед. След две седмици се женят. И всичко, всичко, което имат, го влагат в нас. Повярвайте ми не само метафорично - буквално - цялото ни семейство е посветило живота си на нас. И днес когато съм осъзната знам, че тази огромна, безусловна любов е единственият начин, по който някой като мен и брат ми може да извърви мега амбициозния път, който душата му си е избрала.

Винаги съм казвал за себе си - че съм изключително смела да скоча в подобен живот. Но ти - ти си 1344566778 милиона пъти по-смел от мен. Твоето пътуване не е за всеки. Да не кажа, малцина биха извървели подобно чудо. И аз наистина се гордея с теб и огромното ти смело сърце. Ти си моят по-малък брат, моят близнак по път. Единственият, с когото мога да говоря тайно на луди езици само със звуци. Разбираме с мимики, смях и допир. Ти също като мен знаеш само една дума ЛЮБОВ. Дори в разрухата отново и винаги е било само любов, защото от най-голямата безусловна любов сме се родили, с нея сме израснали и просто не знаем друг път. Обичам те безкрайно, мой SEEN."

Мегз се закопа сама с пръст (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мегз се закопа сама с пръст (Снимки)

Автор Ива Петрова