Автор
Теодор Муховски

Отива ѝ: Емили Ратайковски показа съблазнителните си извивки в дръзка пижама

Оказа се, че у дома Емили изглежда не по-зле, отколкото на Met Gala.

Кралицата на голите рокли знае как винаги да изглежда съблазнително. Наскоро моделът блесна на Met Gala 2024. Всички погледи бяха приковани върху Емили. Роклята ѝ с бижута позволи на всички да видят перфектната ѝ фигура.

Все пак безупречните тоалети и разголеното тяло на Ратайковски вече не изненадват нейните почитатели. Затова тя реши да сподели и откровени домашни снимки. На тях Емили изглежда не по-малко съблазнително, отколкото на тържествените събития.

View post on Instagram
 

Видимо е, че Емили Ратайковски напоследък просто разцъфтява. След скандалния развод със Себастиан Биер-Макълърд през 2022 г., звездата дълго време не можеше да дойде на себе си. По-късно в едно интервю моделът призна, че е възприела раздялата като лично поражение. Кой би си помислил, че едно от най-желаните момичета в света може да се сблъска с предателството на любимия? Но в историята на Емили се случи точно това. Сега тя успокоява останалите дами, че вината не винаги е тяхна.

От доста време Емили не се тревожи за миналото. Тя просто блести с цялата си красота на различни публични събития.

На Met Gala 2024 Емили обичайно се беше спряла на „гола“ рокля. Нейната прическа беше особено стилна и привличаща вниманието - ефектно снопче в стила на 90-те години.

Феновете, както обикновено, бяха във възторг от снимката на модела. Всички обожават Емили за това, че се държи като обикновено момиче. Малко е необичайно известна красавица да публикува снимки в домашна обстановка, но за Ратайковски е важно да бъде честна с феновете. Тя сякаш казва на последователите си: „Да, изглеждам великолепно на тържествени събития, но когато се прибера у дома, и аз - като всички останали - искам да се отпусна в пухкав халат“. Отдава ѝ се, нали?

Ето как Емили Ратайковски си направи пръстени за развод от годежния си
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Ето как Емили Ратайковски си направи пръстени за развод от годежния си

Автор Веселина Петрова