Автор
Антония Михайлова

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Звездите ще изсипят голяма порция любовен еликсир в живота на всяка зодия през идващите дни! Подгответе се за една вълнуваща седмица, изпълнена с много забавления, изненади и, разбира се, неочаквани романтични емоции и приключения, за едно наистина незабравимо и великолепно празненсто на любовта!

Овен

На Овните им предстои невероятно романтична седмица! Любовта ви ще бъде по-сладка от най-вкусното парче торта. Гответе се за неочакван подарък от страна на партньора си – може би ще ви изненада с плажен пикник, а защо не с лавина от шоколадови бонбони!

Телец

Телци, вие сте като виното – с възрастта ставате по-добри във всяко отношение! Предстоящата седмица е идеалното време да подновите стари любовни пламъци или да разкриете нови чувства. И не забравяйте шоколада – това е вашият секретен любовен катализатор.

Близнаци

За Близнаците предстоящата седмица ще бъде като приказен романс. Вашата комуникация ще е остроумна и забавна, а любовта в сърцето ви ще пламне като рок концерт! Не се колебайте да изразите своите емоции – вашият партньор ще бъде особено въодушевен от енергията ви!

Рак

Раци, вие сте като коктейл от топлина и нежност в предстоящите дни. Подгответе се за романтични вечери на свещи и меки възглавнички на дивана. Вашата чувствителност ще бъде възнаградена с голяма доза любов и нежност от страна на вашия любим!

Лъв

Лъвовете в предстоящата седмица ще блестят като звезди на сцената на любовта! Вие се превръщате в най-големите романтици, готови да осветите света с вашата страст и енергия. Не се страхувайте да използвате целия се неустоим чар и да се почувствате като главни герои във вашия собствен любовен филм.

Дева

Деви, през новата седмица се отпуснете и се наслаждавайте на приятни моменти с половинката си. Наслаждавайте се оптимално на компанията си един на друг и покажете на любимия колко креативни в любовната игра можете да бъдете. Нека всеки ваш малък жест или дума бъде като пица – изпълнена с любов и вкус.

Везни

За Везните предстоящата седмица ще е като танц на любовта! Вашият чар и елегантност ще ви помогнат да завладеете сърцата на всички край себе си. И не забравяйте да намерите време за романтичен танц под звездите – вашият партньор ще се влюби отново във вас.

Скорпион

Скорпионите през новата седмица ще бъдат като тайни агенти на любовта! Вие сте готови да преодолеете всички препятствия, за да защитите и изпълните с радост и смисъл вашия любовен живот. Разкрийте скритите си таланти и изненадайте половинката си с невероятни прояви на страст и романтика!

Щастливите дни през месец май за всяка зодия
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Щастливите дни през месец май за всяка зодия

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец

Стрелците през новата седмица ще се почувстват като герои от любовен филм! Вашият оптимизъм и ентусиазъм ще бъдат заразителни за всички край вас. Гответе се за незабравими приключения и романтични преживявания с партньора си – изживейте щастието, което заслужавате.

Козирог

Козирозите през новата седмица ще бъдат завладени от желанието да даряват любов и усмивки на любимия човек! Вие сте готови да изградите стабилни и трайни отношения с партньора си. Не се страхувайте да поемете инициативата и да построите мост към сърцето на този, когото обичате!

Водолей

Водолеите през новата седмица ще разцъфнат като цвете във вълшебната градина на любовта! Вашата оригиналност и непредсказуемост ще ви помогнат да създадете невероятни моменти с партньора си. Не забравяйте да подарите на вашия любим нещо необичайно – като например полет с балон за двама или малка любовна бележка, озовала се уж случайно в чантичката на любимия човек.

Риби

Рибите през новата седмица ще бъдат като магнит за противоположния пол. Сега е моментът да разкриете вътрешните си сили и да преживеете вълшебни моменти със скъп на сърцето ви човек. Всяко негово докосване и всяка негова дума ще бъдат за вас като вълшебни заклинания, които ще ви понесат на крилете на любовта.