Автор
Ева Григорова

Спомняте ли си Никол от "Хелс китчън": Връща се в България да прави бизнес

Останалата последна жена в тазгодишното издание на "Хелс китчън" Никол е твърдо решена да се прибере в България и да преследва кулинарната си мечта в родината.

В интервю за Нова телевизия готвачката призна, че планира да отвори свой ресторант в София и вече е готова с авторското меню, достойно за звезда Мишлен. Преди да се установи за постояно у нас, тя ще отскочи за десет дни до Испания, за да се види с родителите си и да отиде на концерт на Тейлър Суифт. Никол е запалена почитателка на Суифт и даже има няколко татуировки с името и песни на изпълнителката.

View post on Instagram
 

"Имам две татуировки, свързани с нея. После се връщам в България, защото смятам да се реализирам тук. Това ми е целта в момента. Просто искам да покажа още повече от това, което мога и да го докажа с нещо, което го няма в България", завърши Никол.

"Записах се за предаването, защото за две години нещата ми се случиха много бързо. Завърших "Кордон Бльо", след това започнах работа в един от най-добрите ресторанти с три звезди "Мишлен" и някакси имах нужда от още по-голяма мотивация. Именно затова реших да предизвикам себе си", разкри тя мотивацията си да влезе в "Хелс китчън".

View post on Instagram
 

"Зрителите не успяха да видят добрата ми страна. Извън кухнята съм изключително ведър, готин човек, но облека ли си куртката, се превръщам в нещо като "супермен". Сложа ли си куртката, просто всичко приключва, ставам праволинеен човек и нямам право на забавление. Не можах да покажа другата ми част. Отпадането ми го дължа на това, че в рамките на една седмица си тръгнаха Симона и Царина, които ми бяха изключително близки и някакси това до някаква степен ме срина в един момент. Просто фактът, че съм единствената жена и трябваше да се боря с всички. За жалост не ми достигнаха силите, на което дължа отпадането си. Доволна съм от себе си, смятам, че посланието ми достигна до много жени, което беше главната цел", добави тя.

Зрители на "Хелс Китчън" са бесни на шоуто: Изригнаха срещу Бони
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Зрители на "Хелс Китчън" са бесни на шоуто: Изригнаха срещу Бони

Автор Ива Петрова