Автор
Ева Григорова

Кели Кларксън призна: Отслабнах много с лекарство, но не е Оземпик

По време на прочувствено интервю с Упи Голдбърг, Кели Кларксън сподели откровено как всъщност е отслабнала.

Кели, която беше обект на много спекулации относно забележимата ѝ трансформация, сподели, че е използвала лекарства за отслабване с рецепта. Тя уточни, че противно на обществените спекулации, тя не е употребявала широко коментирания Ozempic. Вместо това ѝ е предписано друго лекарство, чието име тя реши да запази в тайна.

„Моето лекарство е различно, от това, което хората предполагат, но в крайна сметка трябваше да направя и това“, обясни тя на Упи. „Всички си мислят, че е Ozempic, но не е – това е нещо друго.“

Признанието идва, след като Кели преди това приписваше по-тънката си фигура на по-традиционни методи като повече ходене, особено след като премести шоуто си от Лос Анджелис в Ню Йорк. Тя разказа пред списание People през януари за активния си начин на живот и балансираната си диета. „Разходката в града е доста добра тренировка“, каза тя, подчертавайки задоволството си от простите удоволствия, като споделянето на замразено кисело мляко с дъщеря си, което тя описа като „магическо“.

Кели сподели, че решението ѝ да започне лечение е дошло по настоятелна препоръка на нейния лекар, след като го е избягвала известно време поради състоянието на щитовидната ѝ жлеза и опасения относно ефектите на лекарството.

„Лекарят ми ме преследваше около две години“, разкри тя. Певицата добави, че нейното лечение помага за разграждането на захарта, процес, с който тялото ѝ се бори.

Упи сподели собствения си опит с теглото и здравето и разкри, че и тя е използвала медицинска помощ за отслабване. Тя спомена, че си прави "прекрасна инжекция", която помага на тези, които се нуждаят от нея, споделяйки, че веднъж е достигнала до над 130 кг. „Изглеждаш прекрасно и се надявам да се чувстваш прекрасно“, каза Кели на Упи, като двете обмениха взаимна подкрепа и разбиране.