Автор
Теодор Муховски

Съпругата ми прави тайни тройки с най-добрата си приятелка и нейния съпруг

Когато открих полупразна кутия от презервативи в чантата на съпругата ми, разбрах, че ми е изневерила. Но когато призна, че е правила тройка с приятелка и нейния партньор, това ме съкруши напълно. Така започва моята история.

Аз съм на 47 години, а жена ми е на 44. Женени сме от пет години.

Тя е по-авантюристична в сексуално отношение от мен. Аз предпочитам традиционния секс, защото за мен той е свързан с интимност и любов.

Но тя често иска да опитваме извратени неща или да използваме секс играчки. Веднъж, когато бяхме пияни, ми предложи да направим тройка. Реагирах с ужас, а тя се направи, че това е било просто шега.

В последно време жена ми често излиза с най-добрата си приятелка. Често пъти двете остават вкъщи, за да може да пият алкохол и да не шофират.

Миналия уикенд жена ми се прибра късно и беше пила. Щом се прибра, тя се усамоти в другата стая под предлог, че не ѝ е добре. Аз трябваше да купя някои неща от денонощния супермаркет, но не можех да намеря ключовете си за колата, затова отидох да взема нейните от чантата ѝ. Тогава намерих презервативите. При положение, че ние не използвахме подобни предпазни средства от доста време, аз веднага се усъмних, че има нещо нередно.

Съпругът ми съобщи, че виртуалната му афера не се смята за изневяра
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Съпругът ми съобщи, че виртуалната му афера не се смята за изневяра

Автор Теодор Муховски

Усетих как кръвта се стича от лицето ми. Изчаках я известно време и когато тя излезе от стаята, директно я попитах какво се случва.

Очаквах да ми разкаже за аферата си с някой мъж. Вместо това тя призна, че е правила секс с двама души: с приятелката си и с нейния партньор. Нямах представа, че обича да се заиграва както с жени, така и с мъже, и се почувствах двойно измамен.

Кой е най-опасният вид предателство: 22 любопитни факта за изневярата
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ива Петрова

Кой е най-опасният вид предателство: 22 любопитни факта за изневярата

Автор Ива Петрова

Оттогава тя ме моли за прошка, като казва, че ако съм бил по-отворен към експерименти в леглото, това никога нямало да се случи. Обичам я, но не знам дали ще мога да преодолея това. Наложи се да потърся професионална помощ, ето какво ми каза терапевтът:

„Имаш пълното право да се чувстваш наранен и ядосан. Съпругата ти ти е изневерила и те обвинява, че не си достатъчно авантюристичен в леглото.

Ако е смятала, че двамата сте сексуално несъвместими, е трябвало да си поговори с теб и да намерите компромис.

Вместо това е решила да реализира собствените си фантазии извън брака. Това е егоистично. Да не искаш да опиташ тройка е напълно нормално. Това не те прави по-малко добър любовник или съпруг.Поговори с нея и ѝ кажи как се чувстваш. Ако тя наистина те обича и иска бракът ви да просъществува, трябва да забрави тези свои похождения“.

Подарих тройка за рождения ден на мъжа ми, ето какво се случи
ПО ЖЕНСКИ
Автор Христина Кирилова

Подарих тройка за рождения ден на мъжа ми, ето какво се случи

Автор Христина Кирилова