Автор
Ева Григорова

Майката на Маги смая Ергенът с въпрос: Той обаче я остави без думи

Третият сезон на "Ергенът" върви към своя финал, като тази вечер ще стане ясно коя от двете финалистки - Магдалена или Надежда, ще избере Алек Младенов.

Във вчерашния епизод бизнесменът се запозна са родителите на дамите. Първо той се срещна с майката и бащата на Магдалена от Варна. Жената веднага усети, че дъщеря ѝ е влюбена. Самата Маги пък предупреди татко си да не стряска кандидата за зет. Тя им каза, че Алек е най-прекрасният мъж, когото е срещала през живота си и че се е влюбила в него от пръв поглед.

"Ще го погледна в очите и майчиният ми инстинкт ще прецени", каза майката Александра, след което се отдели с Алек и му зададе точно два въпроса: "Искрен ли си с нея, при факта, че контактуваш тук с толкова много момичета и си галантен с всички, внимателен. Различно ли е с нея? Искрен ли си в душата си към нея", бе първият, а Младенов отговори: "Искрен съм, тя ме кара да съм искрен, при нея не мога да съм изкуствен. Маги е ослепителна жена".

"Ние се събираме задължително на Коледа и на Великден. Ти би ли направил компромис със себе си, за да бъдеш с Маги на нашите тържества", бе второто питане. "За първа крачка бих го направил, но след това трябва да има баланс, да се синхронизира. Защото моята майка също кани всичките си деца и при нас тази традиция също се спазва", отвърна ѝ Алек, а на нея много ѝ хареса отговора му.

При разговора на четири очи обаче бащата на Маги не сдържа емоциите си. "Ти как си поставен между чука и наковалнята, защото трябва да правиш избор между три жени. И дано да направиш верният избор. Аз като баща на Маги искам да ти кажа, че тя е много точен човек. Това е човекът, който никога няма да те остави, когато ти е тежко", сподели развълнувания родител.След това попита нещо, което много го интересува: "Как виждаш семейството, защото аз, като гледам младите съм много разочарован от това, че те вече не живеят като семейство, а като съквартиранти. Те си делят наеми, делят си сметки".

Алек се подхлъзна на срещата с Йоана, след което я отпрати: Майка ѝ е доволна
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Алек се подхлъзна на срещата с Йоана, след което я отпрати: Майка ѝ е доволна

Автор Ива Петрова

"Моите родители са много възрастни. Дели ни едно поколение. Майка ми е на 64, а баща ми на 70. Това на мен ми влияе по този начин, че аз знам какво означава мъжка фигура, когато отидеш на маса с жена си. Ти да си човекът, който оправя всички сметки. За мен мъжът е тази стабилна фигура, която дава на жената свободата да бъде такава, каквато е, и да няма никакви грижи", отговори Младенов."Важното е, че мъжът трябва да е стожерът на семейството. Сега примерно Маги като има проблем знае, че татко винаги ще помогне. И аз мога да помогна. Аз ще се радвам ти да ме отмениш в това нещо", призна родителят, а Алек отговори: "Аз също ще се радвам".