Автор
Ива Петрова

Жесток гаф: Изтече сензационното интервю на финалистките Маги и Надежда с Наум

Изтече видео, в което Надежда и Магдалена дават на Наум Шопов, след като ергенът Алек им съобщава, че няма да избере нито една от тях във видеообръщение. От медията бързо изтриха видеото, но от сайта Клюки.нет то бе изтеглено.

Във въпросния клип се вижда как Магдалена разкрива пред водещия разочарованието си от ергена, който смяташе за своя сродна душа и каза:

„Не мога да съдя Алек за това, което е решил, но не мога да скрия и колко съм разочарована. Повече от два месеца бях искрена с него до болка, но не очаквах така да изчезне и да не се появи пред мен. Да ме погледне право в очи и да ми признае какво е решил. До последния момент се надявах отнякъде да се появи. Помислих се, че се случва като онзи път, когато уж не ми даде роза, а ме покани на среща, а то било наистина. А иначе съм му простила, за да мога да продължа напред!”

След това видеото продължава с интервю с Надежда, която бе не по-малко наранена и огорчена: „Не мога да тая в себе си лошотия и злоба. Няма за какво да му простя. Желая му много щастие и бих предпочела обстоятелствата да се бяха развили тук по различен начин. Би било хубаво да застане пред мен и малко да си поговорим…”, сподели Надежда.

Майката на Маги смая Ергенът с въпрос: Той обаче я остави без думи
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Майката на Маги смая Ергенът с въпрос: Той обаче я остави без думи

Автор Ева Григорова

Но не може да се отрече версията за евентуален PR трик от страна на медията, която прави това с цел да ни изненада с неочакван финал тази вечер.

Да не забравяме все пак, че от bTV публикуваха снимка на женска ръка с годежен пръстен с въпрос: На чия женска ръка е диамантът! Така че очаквайте неочакваното!