Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, юни ви носи вдъхновение

Скъпи Телци, през юни ще бъдете доста вдъхновени. Както никога досега ще искате да достигнете нови висоти, и то едновременно на всички фронтове – както в личния живот, така и в професионалния.

През първата десетдневка на месеца звездите препоръчват да отделите време за учене - новите знания скоро ще ви бъдат полезни, отделете време и енергия за това.

Втората десетдневка ще бъде много по-спокойна, но не трябва твърде много да се отпускате. Хороскопът за юни съветва да внимавате с разходите в края на месеца – възможни са непланирани разходи. Бъдете уравновесени и вземайте разумни решения – това е най-добрият изход от ситуацията.

Относно възможностите за професионална реализация ще трябва да положите много усилия, за да защитите своите интереси. Възможни са конфликти с ръководството и не се надявайте, че колегите ще застанат на ваша страна.Разграничавайте зърното от плявата, научете се да определяте какво е наистина важно в живота ви и за кого е по-добре да не губите време и усилия. В един момент може да ви се стори, че сте загубили контрол над живота си, че съдбата разиграва сценария си с вас.

Всъщност всичко, което трябва да направите, за да си възвърнете контрола върху събитията, е да промените ролята на наблюдателя в ролята на действащо лице. Щом започнете да действате решително, късметът ще ви сполети. Ще намерите нови вдъхновения и сили за нови творчески начинания.Ще искате да се усъвършенствате и да внесете хармония във вътрешния си свят. Възможна е временна самота, която ще ви помогне да разберете по-добре себе си. По-консервативните Телци в юни ще имат труден момент: обичат стабилността и се страхуват от промяна, но именно промяна ще им донесе първият месец от лятото. И това се отнася както за работата, така и за личния живот.