Автор
Антония Михайлова

"Цветно" пълнолуние в Стрелец на 23 май: 6 зодии ще претърпят драматични промени

На 23 май е т.нар. "цветно" пълнолуние в Стрелец. Това красиво и поетично име е свързано с традиция от древни времена, когато различни общности се покланяли на Луната. По това време на годината цветните пъпки започват да се отварят, откъдето идва и названието Цветната луна.

Този път Цветната Луна ще бъде в Стрелец – неспокоен, активен, а понякога и авантюристичнодраматични промени! Ето защо Пълнолунието в Стрелец е свързано с много динамика и драматични промени. За кои зодии обаче трансформациите, които ще настъпят по време на този период, ще бъдат най-големи и значителни.

Овен

Пълнолунието в Стрелец ще премине през вашия 9-и дом. Очаквайте щастливи събития! Късметът определено ще бъде на ваша страна. Можете да изтеглите лотариен билет или просто да се впуснете в ново начинание, което ще ви донесе много позитивни емоции. Използвайте енергията на този период за добро.

Водолей

Плановете, които сте градили до този момент, могат да претърпят сериозна промяна. На това пълнолуние можете да придобиете нови знания, които ще ви накарат да промените визията си за живота. Тъй като 11-ти дом също е свързан с вашата среда, бъдете готови за нови запознанства с интересни хора. Не забравяйте, че често трябва да се откажете от стари неща, за да създадете нови. Не се страхувайте от промяна на това пълнолуние!

Близнаци

Краят на май ще бъде богат на събития за вас, Близнаци, в личния ви живот. Пълнолунието в Стрелец ще премине през вашия сектор на дългосрочни партньорства и брак. Ако вече имате връзка, опитайте се да изненадате половинката си с нова среща. Кратко пътуване заедно е чудесен вариант! Ако сте сами, тогава не се притеснявайте - Цветната луна и транзитите на Венера и Юпитер в края на май със сигурност няма да ви позволят да скучаете сами!

Телец

Енергията на Луната в Стрелец ще премине през вашия 8-и дом, който носи прераждане и забранени теми. Възможно е да пожелаете да изпитате нови усещания във връзката си - не забравяйте да обсъдите това с партньора си. Не забравяйте, че имате хора наблизо, които са готови да ви подкрепят в трудни моменти. Не се страхувайте да се обърнете към тях за съвет.

Зодиите, които ще имат късмет през втората половина на годината
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Зодиите, които ще имат късмет през втората половина на годината

Автор Евелин Попадийна

Рак

Ако отдавна мислите да продължите развитието си в дадена област, записването на курсове за напреднали е чудесна идея в края на май! Пълнолунието ще повлияе на вашия сектор на баланса работа-дом, както и на отношенията с колегите. Струва си да разгледате по-отблизо възможностите за получаване на допълнителна информация за вашата специалност. Подобна инициатива определено ще бъде възнаградена от Стрелец, който се грижи за интелектуалното развитие!

Стрелец

На Стрелците е строго противопоказано да стоят вкъщи по време на пълнолуние! Опитайте се да запълните дните си с нови знания и познанства. Вашият начин на живот претърпява трансформация - опитайте се да развиете нови здравословни навици!