Автор
Веселина Петрова

Властите на Лос Анджелис разследват смъртта на актьора Матю Пери

Макар смъртта на любимия ни Матю Пери вече да е затворен случай, властите все още разследват как той се е сдобил с наркотика, довел до смъртта му.

"Това е обект на разследване от страна на полицейското управление на Лос Анджелис със съдействието на Управлението за борба с наркотиците и Пощенската служба на САЩ", заявиха във вторник от отдела за грабежи и убийства.

View post on Instagram
 

Служители на правоприлагащите органи на града споделят пред TMZ, че разследването цели да открие как Пери се е сдобил с кетамин или кой му го е предоставил. Вече са разпитани ключови лица в Холивуд, за които се знае, че имат история или са злоупотребявали със забранените вещества, пише медията. На този етап няма арестувани.

В края на октомври 2023 г. Пери бе открит в безсъзнание в джакузито в дома си. Малко след смъртта му токсикологичен доклад потвърди, че е починал вследствие на прием на кетамин. Тогава от съдебна медицина заявиха, че актьорът се е бил подложил на терапия заради депресия и тревожност.

View post on Instagram
 

Докладът на медиците изброи удавянето, коронарната артериална болест и ефектите на бупренорфина като фактори, допринесли за смъртта на звездата от "Приятели".