Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, през юни ще живеете под щастлива звезда

Скъпи Близнаци, през този месец ще живеете под щастлива звезда, затова се опитайте да се възползвате максимално от всички възможности, които животът може да ви изпрати.

През първата половина на юни Близнаците ще мислят твърде много. И това ще бъде добре за вас: всички решения, взети по всеки въпрос, ще бъдат балансирани и правилни. Средата на месеца също обещава да бъде успешна – всичко ще се нареди максимално добре в работата и личния живот. Но краят на юни може да ви натовари. Възможно е да възникнат неочаквани проблеми в общуването с околните и близките. Проявете такт и търпение и всичко ще се получи добре.

Като цяло ще бъдете добри във всички видове аналитична работа, установяване на контакти, поддържане на отношения с партньори за сътрудничество. Юни е фантастичен месец за Близнаците! Началото на лятото е времето на най-добрия ви час, ще бъдете толкова успешни във всички области на живота, че на моменти ще изглежда, че всичко се случва не с вас.

Чувствата търсят средно положение между плътското и духовното. От своя страна здравето на тялото и духа през юни ще бъде във вашите ръце. Ще можете да лекувате умората и изтощението с промяна на средата и събиране на нови впечатления.

"Цветно" пълнолуние в Стрелец на 23 май: 6 зодии ще претърпят драматични промени
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

"Цветно" пълнолуние в Стрелец на 23 май: 6 зодии ще претърпят драматични промени

Автор Антония Михайлова

Семейните представители на знака трябва да бъдат по-внимателни при публичен флирт, партньорът ви може да разбере погрешно действията ви. Венера и Слънцето образуват напрегнати аспекти към Сатурн и Нептун, предвещаващи различни трудности или обърквания в романтичните връзки или в брака.

Бъдете много предпазливи и внимателни, за да преминете през тези сравнително бурни времена от гледна точка на отношенията. Честността е най-добрата комуникационна политика в този момент. В противен случай рискувате да се оплетете в собствените си лъжи.