Автор
Антония Михайлова

Любовен танц на Венера и Юпитер в Близнаци: 4 зодии ще срещнат любовта на живота си през юни 2024 г.

В края на май ни очакват два важни транзита - и Венера, и Юпитер преминават в зодия Близнаци. Готови ли сте за нови приключения в любовта? Бързо проверете дали и вашата зодия е сред тези, на които Вселената е подготвила подарък под формата на нова и голяма любов.

Венера ще бъде в Близнаци от 23 май 2024 г. до 17 юни 2024 г., Юпитер от 25 май 2024 г. до 9 юни 2024 г.

Близнаците са един от най-любопитните и любознателни знаци на зодиака, които обичат да вкусват живота. Под влиянието на тази зодия ставаме по-отворени към общуване с други хора, сътрудничество, а също и към изследване на нови аспекти на света. Също така е важно да запомните, че въздушните знаци на зодиака са склонни да се „дистанцират“ от емоциите си. Те са свикнали да ги рационализират, вместо да ги изживеят.

Изграждането на дълбоки, интензивни емоционални връзки може да е трудно през този период, но тези 4 зодии ще успеят да намерят любовта въпреки всичко!

Близнаци

Близнаци, през юни ви очакват глобални промени! За първи път от 12 години Венера и Юпитер влизат заедно във вашия знак, което последно се случи през юни 2012 г. Спомнете си какви важни романтични събития се случиха тогава и бъдете сигурни, че точно сега истинската любов може да дойде при вас!

Бъдете готови да хвърлите нов поглед върху себе си, живота си и вярванията си. Не бягайте от новия начин на живот – той ще ви отведе до нови висоти.

Везни

През този транзитен период се вслушайте в интуицията си!

За въздушните знаци е трудно да се доверят на Вселената - но поне се опитайте да не пропъждате тези съобщения и мисли, които ще ви споходят. Те ще ви подскажат как да действате, за да разширите своя сектор на любов и материално богатство.

Стрелец

Ретроградното движение на Плутон, започнало в началото на май, принуди Стрелците да преразгледат социалния си кръг. Време е за нови запознанства! Транзитите ще засегнат вашия 7-ми дом, който отговаря за дългосрочни партньорства и брак.

През този период обаче може да почувствате чувство на неудовлетвореност - има толкова много от вашата любов, но няма с кого да я споделите. Опитайте да посетите нов клуб или да отидете на интересно събитие - там може да срещнете човек, с когото сте родени един за друг.

Бракът не е за всеки: 6 зодии, които най-често стигат до развод
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Бракът не е за всеки: 6 зодии, които най-често стигат до развод

Автор Теодор Муховски

Риба

Въпреки че 4-ти дом - и това е този, който ще бъде засегнат от транзита - обикновено се свързва с родителския дом, но не се ограничава до него.

Риби, обърнете внимание по-отблизо на стари познати или на онези партньори, които вашите родители са харесали! Може да откриете, че онова грозновато момче от съседната къща е пораснало и се е превърнало в достоен и привлекателен мъж.