Автор
Ева Григорова

Диди е обвинен в малтретиране от още една жена, докато е имал връзка с Дженифър Лопес

Нещата продължават да стават още по-сложни за рапъра, предприемач и продуцент Шон Комбс, по-известен като Диди, тъй като още една жена го обвини в злоупотреба в ново дело, заведено от Ейприл Лампос.

В правните документи, получени от In Touch, Лампос обвинява Диди, че я е малтретирал многократно през годините, първият малко след срещата им през 1994 г., когато тя е била студентка в Модния технологичен институт.

Лампос споменава, че по онова време Диди ѝ е обещал да я „наставлява и да ѝ проправи пътя в модната и музикалната индустрия“. В делото се твърди, че Диди е принуждавал Лампос да прави секс с него през годините, като се споменава и конкретен случай, в които той я е принудил да прави орален секс с него на паркинг през 1996 г. и я е упоил с екстази.

Твърди се, че последният случай на малтретиране се е случил в края на 2000 г. и началото на 2001 г., докато Диди е имал връзка с Дженифър Лопес. Тогава рапърът се появил в апартамента на Лампос и се опитал насилствено да прави секс с нея, но тя успяла да се пребори с него и да го изгони от имота си.

В делото Лампос твърди, че Диди е бил много буен по време на всичките им срещи и постоянно е заплашвал да я нарани, ако не направи това, което е поиска. Лампос е шестата жена, която докладва Диди за сексуално насилие от края на 2023 г., като най-известният случай е този с бившата му приятелка Каси Вентура, която го обвинява в сексуално насилие и трафик с нея за сексуални цели.