Автор
Теодор Муховски

Репортер попита Джей Ло истина ли са слуховете за раздяла с Бен Афлек, тя се ядоса

Дженифър Лопес най-накрая беше попитана в прав текст за продължаващите спекулации, че бракът ѝ с Бен Афлек е пред разпадане. 54-годишната изпълнителка на хита On The Floor получи горещия въпрос по време на пресконференция за новия си филм "Атлас" на Netflix в Мексико Сити в сряда.

В разпространено видео репортер шокира тълпата, когато поиска Лопес да потвърди дали "слуховете за раздяла с Бен Афлек“ са "истински". Тя изглеждаше напрегната, докато се опитваше нервно да се изсмее, а колегата ѝ Симу Лиу бързо скочи да я защитава.

След това Лопес - която все още носеше сватбения си пръстен - закачливо се скара на мъжа. "Явно знаеш по-добре от мен", му отвърна хапливо актрисата.

Въпреки това Лопес не се опита да опровергае слуховете, че четвъртият ѝ брак виси на косъм.

Публиката аплодира Джей Ло за начина, по който се справи със ситуацията, докато един от участниците в дискусията - 35-годишният канадски актьор Симу предупреди другите репортери да избягват този тип „разпит“.

Джей Ло се тресе от ревност по Бен Афлек, заплаши жена в ефир
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Джей Ло се тресе от ревност по Бен Афлек, заплаши жена в ефир

Автор Ева Григорова

Междувременно видеоклип със случката беше споделен в Instagram от ElGordoyLaFlaca, където феновете споделиха мнението си в секцията за коментари. Някои смятат, че Лопес е изглеждала видимо разстроена и "наранена" от въпроса на репортера.

"Тя изглежда толкова наранена, когато ѝ задават този въпрос. Трябва просто да я оставят на мира", пише един потребител на Instagram.

Междувременно Афлек беше заснет в Лос Анджелис, Калифорния, с 12-годишния си син Самюел.

View post on Instagram
 

Актьорът от "Арго" изглеждаше весел въпреки спекулациите за проблеми с брака си. Той беше заснет усмихнат, докато се разхождаше със сина, който споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, на 52 г.

Да припомним, че Дженифър Лопес се е развеждала три пъти. Първият брак на певицата е с кубинския актьор Оджани Ноа, 49 г., през 1997 г. Той продължи само 11 месеца.

През 2001 г. тя отново реши да опита късмета си с 54-годишния хореограф Крис Джъд, но до 2003 г. двамата се разведоха.

Лопес ражда близнаците си Макс и Еме по време на 10-годишния си брак с латино звездата Марк Антъни.

Двамата сключват брак през 2004 г. след първата шокираща раздяла на Лопес с Афлек през същата година. Антъни и Лопес се разделят през 2011 г., а разводът им е финализиран през 2014 г.

По-рано тази седмица беше съобщено, че Афлек настоявал да се раздели с Лопес, след като оприличи съюза им като "трескав сън".

Джей Ло разкри защо ѝ бяха нужни цели 18 години, за да се събере с Бен Афлек
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Джей Ло разкри защо ѝ бяха нужни цели 18 години, за да се събере с Бен Афлек

Автор Ева Григорова

На фона на слуховете за раздяла, PageSix твърди, че Афлек е готов да сложи край на двугодишния си брак, защото решението за сключване на брак се дължало на "временна лудост".

Източник споделя пред сайта, че носителят на "Оскар" е "дошъл на себе си", след като преди време е бил толкова влюбен в Джей Ло, че не е можел да мисли трезво.

Афлек живее в имение под наем за 100 хил. долара на месец в Брентууд, разположено само на две пресечки от бившата му съпруга Дженифър Гарнър, а не в семейното жилище, което споделя с Лопес.

Снимки от въздуха, получени от DailyMail във вторник, показаха имението с площ 10 000 кв. м, в което Афлек се е нанесъл през последните няколко седмици.

Въпреки че временното жилище разполага с достатъчно пространство, за да приюти удобно няколко семейства, то е по-нисък клас за Афлек, който миналата година закупи със съпругата си Джей Ло имение с площ 38 000 кв. м за умопомрачителните 60,85 млн. долара.

Феновете започнаха да подозират, че нещо не е наред с брака на Афлек и Лопес, след като двамата изкараха близо два месеца, без да бъдат снимани заедно, въпреки че според съобщенията раздялата им се дължала на натоварения график на певицата и работата на Афлек по заснемането на продължението на филма"Счетоводителят".

Миналата седмица двамата се събраха отново за училищно представление, в което участваше детето му Фин. Макар че и демонстрираха усмивки, докато пристигаха на събитието, в други моменти изглеждаха доста студени един към друг.

В последно време Бен е забелязван без годежния си пръстен, но и двамата носеха пръстените си, когато бяха заедно.

Дженифър Лопес спомена името на Бен Афлек по време на телевизионно интервю, но запазва мълчание относно слуховете за развод, докато промотира новия филм на Netflix Atlas.

„Винаги е имало сблъсъци в стиловете им, в начина, по който се справят с проблемите, и в действията им, но нищо не е спирало любовта им през годините. Това е една страхотна любовна история“, добавя източник от музикалната индустрия.

През уикенда Бен беше посетен в дома си под наем от бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

Във вторник източник сподели ексклузивно пред DailyMail.com, че настоящата му съпруга Лопес напоследък се доверявала на Гарнър, докато се опитвала да спаси брака си.

"Джей Ло се доверява на Джен, защото знае, че тя е един от малкото хора на света, които биха разбрали през какво преминава", казва източникът.

„Тя самата е преминала през това със същия мъж и въпреки че обстоятелствата са били доста различни, все пак и двете са се справяли със сходни проблеми“.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър през 2013 година.
Бен Афлек и Дженифър Гарнър през 2013 година.

Източникът заяви, че Гарнър гледа на настоящия брак на Бен като на стабилизираща сила, която му помага да запази трезвеността си.

Джен не иска Бен да сложи край на този брак, защото наистина я е грижа за Джей Ло - каза вътрешният източник.

Тя е отишла на гости в дома му, за да поговори с него за това и да се опита да запази двамата заедно.

"Джен няколко пъти каза на Джей Ло колко ценна е тя в живота на всички тях. Тя е една от единствените жени, които могат да стигнат до Бен и да го предпазят от това да скочи отново в дълбокото с пристрастяването си".

Афлек и преди е разказвал как борбата му със зависимостта към алкохола е изиграла ключова роля за края на брака му с Гарнър.

Бен и Джей Ло се ожениха през 2022 г., след като подновиха романтиката си след раздялата ѝ с Алекс Родригес.

Преди това двамата се срещаха от 2002 г. до 2004 г., което включваше и годеж, но тогава те отмениха сватбата и поеха по различни пътища.

Медиите не спират да пишат: Разделени ли са Бен и Дженифър Лопес
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Медиите не спират да пишат: Разделени ли са Бен и Дженифър Лопес

Автор Веселина Петрова