Автор
Веселина Петрова

Наистина ли: Джей Ло и Бен Афлек са пред развод

Преди броени дни красивата и сексапилна певица Дженифър Лопес бе засечена от папараци да прави оглед на скъп имот близо до Лос Анджелис.

Но не това предизвика коментарите на фенове и медии. А фактът, че Лопес отново беше без половинката си - Бен Афлек.

Облечена в бяло и неглиже, Дженифър бе заснета да излиза от скъп имот в компанията на дама, в елегантно черно. Феновете предполагат, че може би жената е агент по недвижими имоти.

View post on Instagram
 

И отново се появиха слухове за проблеми и развод. Лопес и Бен са официално семейство от 2022 г.

Двойката, известна като „Бенифър“, беше видяна за последен път заедно преди седем седмици, в края на март, докато обядваха в Ню Йорк.В сряда пък източник, близък до певицата и актьора, сподели за In Touch, че двамата наистина не успяват да се справят и че Бен вече се е изнесъл от общия им дом.

От DailyMail дори са се свързали с представители на Афлек и Лопес за коментар.

View post on Instagram
 

Източникът коментира още, че двамата наистина са се запътили към развод, но този път Бен не е виновен.

„Сега той се фокусира върху работата и децата си. Бен вече се изнесе и вероятно ще трябва да продадат мечтаната къща, която търсиха цели две години".

"Те никога няма да спрат да се обичат, но тя не може да го контролира и той не може да я промени", казва още източникът.

Коментира се още, че филмът, който излезе за Лопес и в който се разказва за любовта им с Бен, допълнително е натоварил връзката им.

Кой знае, може би това са само слухове. А може и двойката наистина да се раздели. Не защото не се обичат, а защото е трудно на тези години да се вместят в представите и мечтите си за перфектното семейство...