Автор
Теодор Муховски

След раздялата: Мадона не си поплюва, заби 34-годишен боксьор

Преди няколко дни поп-кралицата Мадона се раздели със своето доста по-младо гадже - 30-годишен боксьор. Но очевидно това никак не ѝ е повлияло, нещо повече. Поп иконата се сближи с негов колега. Изданието Sun твърди се, че 65-годишната певица се разбира перфектно с друг боксьор - 34-годишния Ричард Риакпор. Тя се е запознала с Ричард, по прякор Среднощния влак, миналата година, докато е бил модел за Burberry.

View post on Instagram
 

Източник на Sun твърди, че "Ричард се запозна с Мадона в света на модата – те имат общи приятели. Те се разбират много добре и се забавляват много, когато са заедно. Но в момента са само добри приятели".

Риакпор е боксьор в тежка категория и е спечелил всичките си 17 битки – 13 от тях с нокаут. Той е отраснал в Лондон, и почти умира на 15 години, след като е намушкан в гърдите, когато крадец се опитва да вземе телефона му.

Още през октомври Мадона сподели в интернет снимка, на която седеше в скута на Ричард, с надпис: "Трябваше да седна някъде".

Ричард се закани, че Мадж може да дойде да гледа битката му за световната титла с Крис Билам-Смит на стадион "Селхърст Парк" в Кристъл Палас следващия месец.

Той заяви пред talkSPORT: "Мадона каза, че ще дойде, ако е в Лондон, ще ме държи в течение. Тя каза, че иска да дойде на битката."

Дали приятелството между двамата ще прерасне в нещо повече - остава да разберем в близко бъдеще.

Мадона с грандиозен край на турнето си: Ще изнесе безплатно историческо шоу в Копакабана
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Мадона с грандиозен край на турнето си: Ще изнесе безплатно историческо шоу в Копакабана

Автор Антония Михайлова