Автор
Теодор Муховски

Съпругата на приятеля ми ме съблазни, докато ѝ давах урок по шофиране

Главата ми е объркана в момента. Аз съм здрав мъж на 36 години и тренирам в боксова зала. Приятелят ми е на 51 години и е треньор по бокс. Двамата сме най-добри приятели от десет години и аз много го уважавам. Наскоро му отнеха шофьорската си книжка, заради някакъв епилептичен пристъп. Всички бяхме до него и го подкрепихме.

Съпругата му е на 40 години и ѝ е доста трудно да се придвижва, тъй като живеят в село, където почти липсва обществен транспорт, а тя не шофира от много време, въпреки че има свидетелство за управление. Имаше спешна нужда да си припомни как се кара автомобил, за да могат двамата отново да използват колата си.

Приятелят ми ме попита дали може да се упражнява с мен да шофира през уикендите и аз с удоволствие се съгласих да му помогна.

Бяхме излезли за няколко урока, когато една вечер тя блъсна заек на пътя. Беше толкова разтреперана, че я накарах да отбие колата. Успокоителната ми прегръдка изведнъж прерасна в страстна целувка.

И двамата неочаквано се разгорещихме и затова, когато тя предложи да отидем в по-тих и пуст район, а след това спря на един безлюден паркинг, не можах да се сдържа. Правихме секс на задната седалка - това не беше най-дългата сесия, която бях имал, но беше най-интензивната досега.

След това тя ми призна, че приятелят ми не е правил секс с нея от седмици, защото се притеснявал, че всяка възбуда ще го доведе до нов пристъп.

Оттогава правехме секс всеки път по време на седмичните ѝ уроци.

Чувствам се много зле, но не мога да се сдържа. Не знам как да продължа нататък и дали да кажа на приятеля си какво се е случило. Потърсих мнението на психолог, ето какво ме посъветва:

"Опасявам се, че само на думи казвате, че "уважавате" приятеля си. Докато той се е тревожил за здравето си, вие двамата сте го предавали няколко пъти и продължавате да го правите. Може и да не сте били инициаторът, но сте се наслаждавали на всеки момент. По-добре насърчете жена му да помогне на приятеля ви и да получи ясна подкрепа от неговия лекар.

Кажете ѝ, че не ви е приятно да се възползвате от нея повече и прекратете сексуалните си контакти помежду си. Ако не го направите, рискувате да загубите напълно своя приятел от живота си."

Напук изневерих на съпруга си с по-млад мъж, а той поиска да ни гледа
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Напук изневерих на съпруга си с по-млад мъж, а той поиска да ни гледа

Автор Теодор Муховски