Автор
Евелин Попадийна

Като с магическа пръчка: Тези растения ще привлекат парите в дома ви

Ежедневно около нас преминават различни енергийни потоци. Както добрата, така и отрицателната енергия могат да се влияят от различни неща, в това число и от растенията. Днес ще ви споделим малко за тези растения, които привличат парите в дома.

Ако искате да се окажете с по-пълни портфейли, задължително трябва да имате тези растения в дома си:

Дърво на парите
Където е това растение, там пари има! Препоръчваме ви обаче да не го купувате, а да си откъснете клонче, поставете го в малко вода, за да пусне корени и го засадете в саксия. По този начин все едно сами си хващате късмета. Според Фън Шуи трябва да е позиционирано на прозорец с южно или югоизточно изложение.

Дървото на парите
Дървото на парите

Dracena Sander
Това растение се смятаза символ на кариерния растеж. Добре е в дома си да имате такова бамбуково растение, то ще привлече кариерно развитие, следователно и повече пари.

Dracena Sander
Dracena Sander

Папрат
Папрата символизира трупането на богатство. Това растение обаче не бива да изсъхва. Колкото по-добре изглежда цветето и колкото повече грижи полагате за него, с толкова повече финанси ще разполагате.

Папрат
Папрат

Дърво на желанията
Дървото на желанията, още познато като „Доларово дърво“, може да донесе много финансови успехи в дома ви. Има обаче нещо важно – не бива да си купувате сами такова растение, трябва да е подарено, затова намекнете на някой ваш близък, че искате такова. Колкото повече се стараете при отглеждането му, толкова повече пари ще имате!

Дървото на желанията
Дървото на желанията
Имат мистични свойства: 9 стайни растения, които могат да съсипят личния живот
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Теодор Муховски

Имат мистични свойства: 9 стайни растения, които могат да съсипят личния живот

Автор Теодор Муховски