Автор
Кристина Кирова

Зрители искат Виктор в "Ергенът", той е ужасен: Не ме връщайте там... моля ви

Трети сезон на "Ергенът" вече е зад гърба ни, но коментарите по адрес на Алек и неуважителното му отношение към финалистките Магдалена и Надежда не стихват. И докато Младенов трупа негативи ден след ден, както и майка му, вече тече кастинг за четвърти сезон. А зрителите все повече искат да видят отново в шоуто първия "Ерген" Виктор Стоянов, който досега е демонстрирал най-адекватно и мъжко отношение към дамите.

View post on Instagram
 

Виктор от своя страна неведнъж е бил откровен, при това публично, че не желае да бъде свързван единствено с това предаване и дори е безкрайно подразнен от прякора "Ергена", който вероятно ще носи още дълго време. Макар и към днешна дата то да не носи отрицателна асоциация, що се отнася точно до Виктор, защото зрителите харесаха единствено него.

През последните дни все повече коментари в мрежата са в духа Стоянов да се върне, защото определено не се целуваше с всяка от дамите, а и майка му далеч не е демонстрирала пренебрежението, което направиха родителките на следващите два ергена.

View post on Instagram
 

Виктор обаче не желае и да чуе за подобна възможност и апелира: "Не ме връщайте там...моля ви!". Което със сигурност означава, че повече едва ли ще го видим на малкия екран в тази роля.