Автор
Ева Григорова

Огромен скандал разтърси попфолка: Мария е бясна

Пореден грандиозен скандал разтърси попфолка, а темата започна да се превръща в тенденция в средите. Този път в окото на бурята е Мария, която получи огромен удар от конкуренцията си, буквално часове след премиерата на новата ѝ песен "Малка черна рокля", в която между другото за пръв път я виждаме като блондинка.

Ябълката на раздора отново е в правата на песента, която чухме за пръв път в български вариант през далечната 2011 г. в изпълнение на Теодора, а продуцент е Ненчо Касъмов.

Мария избухна с няколко сторита снощи, в които не може да сдържи емоцията си и назовава продуцента по име, като изтъква, че той е задействал цял куп хейтъри, които да пишат критични коментари под видеото в Youtube, а след това парчето е било спряно със страйк от платформата, защото имал личен сантимент към песента.

View post on Instagram
 

Мария не крие, че е възмутена от грозните коментари и също така определя действията на продуцента и компанията като незаконни, тъй като тя е уредила и заплатила правата за песента още преди да започне работа по нея. Мария споделя, че официално са закупени правата не само за музиката, но и за текста, както и аранжимента. И в заключение добавя, че компанията на Касъмов няма да успее да спре песента, тъй като фолкдивата притежава всички необходими документи, каквито, по думите ѝ, обаче той вече няма.