Автор
Ева Григорова

Никога не е късно: Мария Силвестър започва да учи, ето към какво се е насочила

Голяма промяна предстои в живота на Мария Силвестър, след като снимките на предаването "Нов дом". Срещата с хора в нужда, към които трябва да отвориш сърцето и душата си, пренарежда изцяло ценностната система на водещата.

View post on Instagram
 

Тя реши, че е добре да завърши започнатото преди години висше образование по психология, за да може да разбира по-добре героите си. И да им помага.

"Преживяването "Бригада нов дом" е философско преживяване. То не само помага на хората, но в крайна сметка промени и моята представа за света", разкрива Силвестър и допълва: "Забелязваш, че понякога един съвсем малък жест може коренно да промени някой живот".

Водещата установи, че в работа ѝ има и голяма отговорност, и Мария винаги е готова да я носи на раменете си.

"Бригада нов дом" ме научи на много. Много ме заземи и ме накара да се вгледам вътре в себе си и да си преподредя ценностите за това какво наистина е най-важно за живота", казва Силвестър.

View post on Instagram
 

"Завърнах се да уча психология, просто защото има нещо незавършено в миналото ми", допълва чаровната звезда на малкия екран.

"Явно съм в такъв етап от живота ми, в който отварям и затварям нови врати", разсъждава за своя избор синеоката интелектуалка.

Мария Силвестър не си поплюва: Призна как реже кандидат-ухажорите
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мария Силвестър не си поплюва: Призна как реже кандидат-ухажорите

Автор Ива Петрова