Автор
Ива Петрова

Нов скандал около "Ергенът" разтресе мрежата: Алек бил с друга през цялото време

Седмици след края на третия сезон на "Ергенът" романтичното риалити продължава да вълнува аудиторията в социалните мрежи.

Нова интрига със сюжет, достоен за труски сериал, се заформи там, намекващ за неподозирани факти от интимния живот на Алек Младенов.

View post on Instagram
 

Става дума за любопитен чат, в който участва и популярната тв водеща и инфлуенсър Андреа Банда, разкриват от "Блиц". От дискусията в него излизат някои доста фрапиращи подробности със скандален привкус, свързани с Ерген №3.

Някой споделя, че от самото начало Алек е бил наясно със ситуацията и с участничките в шоуто, както и с това при коя искал да бъде точно.

"Ергенът, като се върнал в София, и веднага звъннал на... И ѝ казал, че още от втория ден знаел, че никоя не става, и че иска да се върне при...", гласи едно от изказванията в чата, събудило най-много реакции.

"Леле, защо съм такава клюкарка и искам да го споделя с всичките си 87 457 последователи", пише и Андреа Банда, хвърляйки темата в допълнителни размисли.

Алек взел солиден хонорар след участието си в „Ергенът“
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Алек взел солиден хонорар след участието си в „Ергенът“

Автор Ева Григорова

Въпросният чат ражда сред потребителите в мрежата и феновете на шоуто подозрението, че Ергенът Алек най-вероятно е бил наясно с всичко от самото начало, а чувствата на момичетата, борещи се епизод след епизод за сърцето му, с цената на всевъзможни удари под кръста, изобщо не са означавали нищо за него.

Дали истината ще излезе наяве, само бъдещето може да покаже.

View post on Instagram