Автор
Ева Григорова

Джулиана Гани побесня: Не дължа пари на никого

Преди дни се появиха информации, че огнената блондинка е напът да си има сериозни проблеми, защото не си е върнала дълга към лихвари. Именно с пари от тях тя демонстрирала охолния начин на живот и обикаляла света, твърдят още клюкари. А близките на Гани дори били притеснени за нея и половинката ѝ - Теодор, който е полицай.

View post on Instagram
 

"Не ме преследват лихвари. Не дължа пари на никого", разкри Джулката.

"Дано все така нямам пари - смее се в типичния си шеговит стил магистърката по управление на европейски проекти, обяснявайки, че няма нищо вярно в писанието по неин адрес. - В моя живот никога не съм дължала на никого пари, камо ли на лихвари. Слава богу, родителите ми, тоест майка ми, защото баща ми е починал, са зад гърба ми. Наистина нямам такива сметки за уреждане", коментира Гани пред "България днес".

View post on Instagram
 

Веднага след приключване на ангажиментите с "Капките" Джулиана отпраши за поредната си екзотична ваканция. Тя и любимият й Теодор забегнеха за Тунис. В Африка прекараха повече от седмица, но в края на май се прибират. "Починах си напълно след "Капките". Беше много хубаво и топло", добави още фурията. Сега сексбомбата няма търпение да се нарадва на двете си деца - големия Давид, който е плод на връзката ѝ с фитнес инструкторът Илиян Найденов, и малкия Кай от любовта ѝ с ченгето Теодор.

В стил "Ергенът": Джулиана Гани прие роза и разгорещи мрежата с тези снимки
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

В стил "Ергенът": Джулиана Гани прие роза и разгорещи мрежата с тези снимки

Автор Ева Григорова