Автор
Ева Григорова

В стил "Ергенът": Джулиана Гани прие роза и разгорещи мрежата с тези снимки

Джулиана Гани за пореден път показа топ фигура и защо не е половинка за изпускане. И любимият ѝ Теодор определено знае това, доказателство за това са всички мили изненади, които той ѝ поднася почти всеки ден. А тя гордо ги демонстрира в сторитата си в Инстаграм.

Поредният мил жест е букет с рози, които очевидно Теодор е поднесъл на Джулката късно вечерта, защото за специално внимание към половинката не е нужен повод.

Гани използва една от розите в букета за няколко секси снимки, които е публикувала едва преди час, но вече се радват на множество хвалебствия в коментарите. На кадрите Джулката е захапала палаво розата, която се превърна в символ на предаването "Ергенът" и позира сякаш по оскъдно бельо в леглото.

View post on Instagram
 

Вчера пък тя отново побърка мъжката част от аудиторията си с горещи снимки как приготвя тесто в кухнята и цялата е в брашно, а кадърът е озаглавен "И в готвенето ме бива". И между другото това ѝ умение беше демонстрирано преди време в "Черешката на тортата", където се изправи отлично.

View post on Instagram
 



Междувременно в сторитата ѝ забелязахме и една много мила новина, а именно че по-малкият ѝ син Кай вече се е научил да ходи.