Автор
Кристина Кирова

С дъх на праскова и роклята, която ни обедини: Магията на една истинска Woman това лято

В свят, който отрича индивидуалността, да бъдеш себе си и да вярваш в своята красота и природа, е цяло изкуство. Да бъдеш жена, да се гордееш с всичките ти несъвършенства, да вярваш в силата и честта, която носиш от това, че си дошла на този свят като дама, понякога е предизвикателство. Няма нищо по-красиво от това да вдъхновяваш с всичките ти очарователни качества, които може би често наричаш недостатъци, да бъдеш онова сияещо момиче, което облича ярката рокля и обува ролерите, за да препуска смело и с усмивка през предизвикателствата на деня. Уверено и с ухание на праскова и жасмин.

Това е силата и изяществото на женската ни енергия, която ни обединява. Всяка от нас е различна – силна и смела, или нежна и тиха. Артистична и ярка, или истинска кралица в корпоративния свят. Майка или момиче, което търси пътя си в живота. Всички ние имаме нужда от три неща – увереност, свежест и рокля. Да, точно една рокля, в един размер, която не само стои удивително на всяка фигура, възраст и личност, но и е създадена с грижа. Тя е символ на женствеността и на взаимната ни подкрепа и вдъхновение, които са ни повече от нужни.

Това е роклята Dove, създадена от Антония Йорданова и бранда ѝ Knapp, която е олицетворение не само на лятото, което тази година е с цвят на праскова, но и символ на грижата, която заслужаваме. Със силует, който подхожда на всяка фигура и изработена от най-нежната и естествена материя – памук, тя отговаря отлично на нуждите на всяка от нас в забързания свят. В това се убедихме, след като 7 дами, посланици на Dove, се обединиха за фотосесия, облечени в роклята и всички изглеждат удивително красиви. Богдана Пеева, Пламена Велкова, Ивана Александрова, Илияна Дадарова, Мариана Станчева, Мари Константин и Елена Сергова заблестяха в тоалета за каузата да бъдем свежи, уверени и грижовни както към другите, така и към себе си.

В началото на едно незабравимо лято е време и да обърнем специално внимание на кожата си и ви предизвикваме да започнете от детайлите, които макар и да не са толкова видни за света около вас, ви дават допълнителна увереност, защото знаете, че сте перфектни, дори и в това. През този сезон Dove представя дезодорант с нов свеж и толкова сладък аромат, любим на всички ни с праскова и жасмин. Новата уникална технология ви осигурява 72-часова защита от изпотяване, тройна хидратация и грижа за кожата. Усещането за гладкост и копринена мекота в областта на мишниците идва още при първа употреба. И това, към което всички се стремим – уханието на праскова и жасмин остава през целия ден.

С плодов аромат, щипка сладост и роклята, която е подходяща за всякакъв повод, най-вече да посрещнем новия ден с женственост и устрем да разгърнем потенциала СИ, Dove за пореден път ни дава увереност и ни помага да се чувстваме идеално в тялото си. Точно такива, каквито сме, с всички перфектни несъвършенства, които ни правят толкова истински и красиви.

Ние от Woman.bg имахме честта да сме сред първите, докоснали се до роклята-шедьовър и новите дезодоранти на Dove на 5-и юни, когато брандът събра звездните дами в изтънчена обстановка в сърцето на София и ни разказаха за вдъхновяващата им инициатива. С всяка покупка на роклята колаборация между Dove и Knapp, дезодоранта с аромат на праскова и жасмин, Dove подкрепя болница Вита за безплатен скрийнинг и разпространяването на информация за превенцията срещу рак на кожата, ранната диагностика и лечение. Безплатните прегледи ще се осъществят в първите седмици на юли.

(в материала има продуктово позициониране)