Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес попадате в светлината на прожекторите. Стрелци, имате достатъчно енергия за двама

Отложете вземането на сериозни решения до по-благоприятни времена. Днешният ден не е подходящ за делови въпроси, преговори и колективни дейности.

Овен – Днес трябва да мислите не за изминатия път, а за резултата - важно е да завършите всички неща, да не оставяте нещо наполовина. Така че това не е времето, когато можете да се заемете с нещо ново, защото има риск да "забравите" за него.

Телец – Някои ги очаква труден период в отношенията с любимия човек. Няма конкретна причина, всичко е съвместно: финансови проблеми, натрупани оплаквания и ревност. Колкото и да е трудно, не преминавайте в атака, опитайте се да се обясните спокойно и да се опитате да разрешите възникналите проблеми заедно.

Близнаци – Ако се вгледате по-внимателно в обкръжението си, определено ще забележете човек, който проявява романтичен интерес към вас. Това е или някой от съседите, или колега, а може би някой техен приятел.

Рак – Днес трябва да бъдете внимателни при работа в екип. Сега е много лесно да се скарате, като оказвате натиск върху някого с личното си мнение. Не забравяйте, че всеки има свой собствен поглед върху света и той трябва да бъде уважаван.

Лъв – Днес е чудесен ден да подобрите личния си живот. В семейството не се страхувайте да покажете чувствата си, правете комплименти на половинката си, давайте подаръци, уреждайте срещи. Ако все още сте необвързани, то днес определено ще попаднете в светлината на прожекторите. Единственото, което се иска от вас, е повече самочувствие.

Дева – Единственото, което ви липсва в общуването с противоположния пол, е смелостта, а и вие предявявате твърде високи изисквания към кандидата за вашето сърце, където и най-малкият факт от биографията му/ѝ няма да ви убегне.

Везни – За да укрепите любовните си отношения или да събудите предишната си страст, трябва да отидете на пътуване заедно в близко бъдеще. На непознато място, когато няма какво да отвлече вниманието един от друг, ще почувствате особена близост с партньора си.

Скорпион – Разсеяно внимание ще имате неведнъж през деня, така че не планирайте някоя спешна работа, особено сутринта. Възможни са главоболие или ниско кръвно налягане, така че днес е по-добре да не планирате диети или гладуване. В този ден можете спокойно да си хапнете някой сладкиш.

Какво е най-характерното за огнените зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Какво е най-характерното за огнените зодии

Автор Теодор Муховски

Стрелец – Имате достатъчно енергия за двама, можете дори да надцените силите си. Затова проявете инициатива и активност. Опитайте всичко ново и необичайно, което смятате за необходимо и полезно за себе си.

Козирог – Днес ще се заемете да вършите работата си отрано. Много е важно да свършите нещата преди обяд и след това да си починете. Важно е да не се главозамайвате от успеха, който ви очаква. Не разочаровайте тези, които вярват във вас и ви подкрепят.

Водолей – Отделете време за физическа активност. Диетите и дните на гладуване могат само да повишат апетита ви и да ви принудят да ядете нездравословни храни. Може да се случи така, че да срещнете съдбата си на най-неочакваното място.

Риби – През този период трябва да следите за здравето си. Емоционалното ви състояние най-вероятно няма да е напълно стабилно. Посещението неочаквано на място, където отдавна сте планирали да отидете, ще ви помогне да възстановите баланса си.