Автор
Ева Григорова

Сара Фъргюсън разкри последното "сладко" послание, което кралица Елизабет ѝ оставила преди смъртта си

Наскоро Сара Фъргюсън разкри последното нещо, което кралица Елизабет ѝ е казала преди кончината си през 2022 г. "Честно мога да кажа, че това беше най-великият подарък, който кралицата някога ми е направила", сподели Фъргюсън в предаването "Loose Women". "Малко преди кралицата да почине, тя ми каза: "Знаеш ли, Сара, просто бъди себе си и това е достатъчно."

"Нали е сладко?", попита тя водещите. Въпреки развода си с принц Андрю, тя поддържаше близки отношения с Нейно Величество. "И всеки път, дори идвайки в "Loose Women" днес зная, че трябва да запазя присъствие на духа", отбеляза тя. "Но сега просто мога да бъда тук и да бъда автентична, вместо да се притеснявам и мисля, че това беше нейният подарък за мен."

Наскоро Фъргюсън похвали крал Чарлз III и Кейт Мидълтън за огласяването на техните диагнози, тъй като и двамата страдат от рак. "Толкова се гордея с краля, че стана патрон на "Cancer Research U.K.", сподели Фъргюсън пред GB News. "Това дава на всички онова чудесно чувство, че са изслушани. Мисля, че беше много смело от негова страна да направи това."

"Чудесната принцеса Катрин, с видеото си беше толкова смела, семейното единство е извънредно нещо", сподели тя. "Толкова се гордея, изпращам им много любов и подкрепа." През март Кейт публикува в Инстаграм видео, с което информира феновете за здравословното си състояние, след като месеци наред беше извън светлините на прожекторите.

"Исках да използвам тази възможност, за да благодаря лично за всички онези прекрасни послания за подкрепа и разбиране, докато се възстановявах след операция", започна Кейт. "Последните два месеца бяха изключително тежки за цялото ни семейство. През януари претърпях коремна операция в Лондон. По това време се смяташе, че състоянието ми не е раково. Операцията беше успешна, но изследванията след нея разкриха присъствието на рак. Затова медицинският ми екип препоръча да премина превантивна химиотерапия и сега съм в ранния етап на това лечение."