Автор
Веселина Петрова

Марс е в Телец: Сега е моментът за нови начинания

Марс - планетата на действието, преминава в Телец, а това означава, че е време за промяна. начертайте целите и ги следвайте смело.

По време на този транзит, който ще продължи до 20 юли, е добре да се съсредоточите върху онези свои планове и мечти, които са свързани с печеленето на пари, изплащането на дългове, придобиването на материални неща.Трябва обаче да внимавате с комуникацията. Не се подценявайте и не позволявайте на околните да ви подценяват.

Марс е планетата, която управлява страстта, действието, смелостта, гнева, мотивацията и себеутвърждаването. Последният път, когато премина през Телец, беше през лятото на 2022 г.

Телецът е управляван от Венера, която ръководи връзките, красотата, ценностите и парите. Телецът търси удоволствия, обича лукса и инвестира не само в поддържането на връзките, но и в чувството си за сигурност и активите.

Периодът е хубав за анализ на ресурса, с който разполагаме, за довършване на важните дела, за упоритост, за започване на нови занимания, за стартиране на бизнес проекти, за търсене на повишение на работното място и за търсене на разбирателство в личните отношения, пише Jenatadnes.