Автор
Пепа Попова - Пепита

Дългата бяла пола е истинският герой на лято 2024

Дългата бяла пола е задължителна за лятото, за да я приберете в куфара без да се замисляте нито за секунда, независимо от дестинацията, защото избирайки перфектния модел - и съчетавайки го по правилния начин - тя ще може да се адаптира за всеки повод и стил, както за по-практични и алтернативни дневни визии, така и за по-елегантни и шикозни вечерни тоалети.

 През това лято модерните модели не са само „класическите“, плаващи и ефирни: фасонираните кройки се завръщат – допълнени с колан и халки за колан и перфорирани материи, които разкриват краката, като дантела от гипюр и Sangallo. Време е за вдъхновение, за да откриете бялата (и дълга) пола, която е подходяща за вас.

 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Широка бяла пола в бохо стил

Фриволната бяла пола със сигурност е един от модерните модели за лято 2024, както в „сложната“ си версия, с волани и дантелени вложки, така и в „минималната“, с широка и гладка текстура: тя има ДНК на бохем, което ѝ позволява да създава модерни визии, без изобщо да се отказва от комфорта.

 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Бяла пола с колан с халки

Тук стигаме до новостта на лято 2024, където мечтаната бяла пола се трансформира във вталена, благодарение на „сериозната“ кройка – допълнена с халки за колан или колан в контрастираща кожа, но също и в тон върху плата.

 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Бялата дълга пола тип русалка

Елегантен и вечен, този модел се е доказал като един от фаворитите на звездите за летни визии, от Кейт Мос до Елизабет Олсен, през Чарлийз Терон и Нина Добрев: общото между тях (въпреки разнообразието от комбинации и стилове) е точно сатенената пола, която да носите както през деня - с равни сандали и овърсайз риза - така и за вечерни тоалети, с горна част с шал.

 

View post on Instagram
 

Прозрачна бяла пола, от дантела или с перфорации

Прозрачната пола се утвърждава като тенденция през лятото на 2024, характеризираща се с перфорирани материи и сложни бродерии като дантела от гипюр и Sangallo: можете да я носите както за най-женствените и романтични тоалети, комбинирайки я с елегантна блуза, така и за повече алтернативни и улични визии, играейки с алтернативни облекла като футболни фланелки или oversize фланелки.

View post on Instagram
 
View post on Instagram