Автор
Антония Михайлова

Приказната Дева Касел смая всички на италианския подиум (Снимки)

Приказната Дева Касел продължава да щурмува европейските подиуми. За разлика от известните си родители, 19-годишната красавица реши, че киното не е за нея и пожела да се потопи в света на модата.

Майка ѝ - италианската киноикона Моника Белучи, първоначално беше категорично против дъщеря ѝ да стане фотомодел, опасявайки се, че кариерата на модел ще съсипе живота на дъщеря ѝ. Но в края на краищата наследницата ѝ успя да превърне мечтата си в реалност.

View post on Instagram
 

От дете Дева Касел е магнит за дизайнерите, които се надпреварваха да я канят в своите рекламни кампании, но Белучи така и не склоняваше на молбите на Дева да се снима за тях. Едва когато Белучи се убеди, че желанието на дъщеря ѝ да стане модел не е просто детска прищявка, а сериозно намерение, тя позволи на момичето да влезе в индустрията.

Тази година кариерата на красавицата явно достигна ново ниво. Дева участва в няколко ревюта на Седмицата на модата, а наскоро беше част от важно събитие в историята на марката Jacquemus. Основателят на модната къща и главен дизайнер Саймън Порте Жакемюс обяви, че новата колекция може да бъде последната му като шеф на марката. Сред холивудските звезди, които дойдоха на шоуто, бяха актрисата Гуинет Полтроу, неостаряващата Летисия Каста и популярната в момента Дуа Липа.

View post on Instagram
 

Саймън предложи изключително необичайна колекция с изобилие от богати цветове и екстравагантни стилове. Но най-запомнящият се момент бе появата на Дева Касел на подиума.

Дизайнерът бе избрал за нея дълга рокля с нестандартно бюстие, спускащо се свободно надолу. Въпреки слънчевите очила и шала на главата ѝ, които до известна степен скриваха от прелестта на очите ѝ, Дева прикова погледите на публиката и се превърна в гвоздея на вечерта.

Дева Касел e новият глобален посланик на Dior
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Дева Касел e новият глобален посланик на Dior

Автор Пепа Попова - Пепита

Саймън Порте Жакемюс явно искаше да подчертае ярката естествена красота на момичето. Затова и може би бе заложила на възможно най-семплия тоалет за Касел, за да могат всички да оценят невероятната ѝ нежност и красота. И това проработи - Дева Касел блестеше като богиня на модния подиум.

View post on Instagram