Автор
Веселина Петрова

Дева Касел надмина майка си по сексапил (снимки)

Моника Белучи е една от най-красивите европейски актриси дори на 58 години. Но дъщеря й - Дева Касел, е наистина умопомрачителна. Съчетала в себе си излъчването и на двамата си родители г-ца Касел предизвиква спиране на дъха, когато публикува свои снимки в социалните медии. 19-годишната Дева вече може да се похвали и с успешна кариера на модел.

View post on Instagram
 

ѝСамата Белучи често споделя снимки на дъщеря си, явно ѝ доставя удоволствие да вижда как хората се възхищават на младото и талантливо момиче. 

Наскоро Дева дефилира на модното ревю на Dior в Париж. Малко преди това блесна и на подиума в Милано, облечена в Dolce & Gabbana черна мини рокля без гръб. Визията ѝ бе допълнена от непрозрачен чорапогащник, прикриващ обувките ѝ и ретро мини чанта. 

View post on Instagram
 

В началото на март Дева се появи и в новата кампания на грим продуктите на Dolce & Gabbana. А през юни беше част и от дефилето на Jacquemus във Версайския дворец. Тогава тя дефилира с вече бившата половинка на баща си, Венсан Касел - Тина Кунаки, както и с Джиджи Хадид и Кендъл Дженър. 

Само на 19 години Дева е може би един от най-известните модели на момента. Тя направи своя дебют през 2019 г., като стана лице на парфюмната кампания Dolce Shine за Dolce & Gabbana.