Автор
Ива Петрова

Сериозно ли: Капитонова живеела с богаташа Дидо, докато била в "Ергенът"?

Победителката в първия сезон на "Ергенът" Виктория Капитонова разкри, че е във връзка вече цели седем години с богатия Дидо Културиста.

Наскоро дори се заговори, че тя стяга сватба и заради това вдигна моминско парти на яхта. Пътуването с лодката обаче е било рекламна фотосесия за плажни облекла, а не подготовка за венчавка, пише Hotnews.bg.

След завръщането си рускинята показа видео как се вози на скъпарско порше и самодоволно коментира: "Защо съм във връзка с един мъж вече 7 години?". Инфлуенсърката не назова директно името на мъжа, но Hotnews.bg припомня, че многократно е била засичана в любовна близост след края на първия сезон на "Ергенът" с Дидо Културиста.

View post on Instagram
 

Рускинята се кълнеше в серия интервюта, че е сама, но явно е лъгала, както е направила и в "Ергенът" преди това.

"Е, какво да се прави, ще трябва сама да се оправям и да си развивам кариерата вероятно. Аз мечтая да участвам някой ден във филм. Да, не съм актриса, но защо пък да не играя самата себе си в лентата", фантазираше Капитонова, след като грабна победата в кулинарното предаване със сьомга.

View post on Instagram
 

Победителката в първия сезон на "Ергенът" никога не е показвала лицето на своята половинка. "Мъж, който не знаем дали е реален", коментира видеото недоверчив почитател. Капитонова е категорична: "Няма и да разберете, важното е да има пари".