Автор
Веселина Петрова

Адриана Лима: Приемам възрастта си и няма да се променя заради никого

Адриана Лима не е от моделите, които не създават семейство и не раждат деца, за да не провалят кариерата си. Напротив - красавицата дори дефилира бременна на подиума. Всъщност Лима има три деца и не се притеснява, че днес не изглежда така, както преди да роди...

През ноември 2023 г. моделът се появи на червения килим на премиерата на "Балада за пойни птици и змии" и шокира с вида си - подпухнало лице, наедряла фигура, уморен вид.

"Въобще не ме притеснява", заявява Адриана по повод негативните коментари онлайн.

View post on Instagram
 

Пред арабското издание на Harper's Bazaar тя допълва, че се е погледнала в огледалото, преди да излезе на червения килим и много добре знае как изглежда.

"Честно казано се видях [в огледалото] и се чувствах страхотно. В това отношение съм много силна", казва Лима.

"Бях с децата си и те също ми казаха: Мамо, изглеждаш толкова красива", припомня си още тя.

И допълва: "Започнах кариерата си на 16, повече няма да се върна към това време. В момента съм най-щастлива със себе си, приемам възрастта си и няма да се променя заради никого", убедена е тя.

Лима е откровена, че след раждането на децата си се е променила. "Ритуалите ми за красота изхвърчаха през прозореца", казва тя.А една от основните причини се крие във факта, че днес тя е модел за подръжание на децата си и иска да бъде добър пример.

Разбира се, няма никакво намерение да се отказва от кариерата си на модел. За In Style тя разкрива, че е готова да се завърне на подиума и да служи за пример, че жените могат да са там дори и след 40.

"Индустрията вече прие промените и мисля, че това е прекрасно", допълва Лима.

"Цялото преживяване около Victoria's Secret вече е различно и то за всички. Шоутата вече ще са различни.

Годишният спектакъл на VS ще се завърне през 2024 г., само че с променена концепция, за която и Адриана говори. "Много съм развълнувана за всичко около шоуто", заявява загадъчно Лима, пише Webcafe.