Автор
Ева Григорова

Мария победи: Могат само да ми благодарят, че поне за малко ги върнах в играта

Мария е щастлива, че е успяла да се пребори за новата си песен, която се превърна в обект на огромен скандал само часове след премиерата ѝ. Става дума за парчето "Малка черна рокля", която за пръв път чухме през 2011 г. със заглавието "Моят номер" и в изпълнение на Теодора.

След като възроди хита, Мария беше нападната от продуцента Ненчо Касъмов, като песента ѝ бе свалена със страйк в Youtube.

View post on Instagram
 

Фолкдивата, видимо подразнена и разочарована, се закани, че справедливостта ще победи и че ще си потърси правата в съда. Също така беше убедена, че притежава цялата необходима документация за песента и изглежда е била права, тъй като парчето е върнато в платформата. Новината беше съобщена лично от Мария, която в няколко сторита сподели:

"Нашата любима песен е отново в моя канал. Когато си честен и се трудиш, и даваш сърцето и средствата си, а някой с подлост те възпрепятства, ето резултата. Мисля, че само могат да ми благодарят, че поне за малко ги върнах в играта и си спомниха за тях. Пожелавам си едно уникално лято с всички вас. Обичам ви и съм ви благодарна. Подготвям ви нещо още по-добро с най-добрия екип и с цялата ми обич."