Автор
Ева Григорова

Горещо: Приятелят на Мария Бакалова показа палави снимки

Сегашният приятел на актрисата Мария Бакалова разчувства своите почитателки със снимки, на които личи перфектното му тяло. Синът на Мария Гроздева - Валери е доста активен в социалните мрежи, където се прави на недостъпен плейбой, което явно допада на гаджето му. Бакалова не спира да слага сърца под всяка снимка на любимия си, особено на тези, на които позира по кожа.

View post on Instagram
 

Последните снимки на Валери, които сподели с последователите си, са направени на външен фитнес, а той е облечен само по шорти. Твърде вероятно външното съоръжение за тренировки е в някой морски комплекс, където Валери съчетава приятното с полезното.

Негови приятели го майтапят, че след участието си в "Денсинг старс" е станал голям инфлуенсър. Дори те не могат да познаят промяната в настроенията на Валери, който доскоро отричаше такива персонажи, а самият той се превръща в такъв.

View post on Instagram
 

Няма как да се отрече, че Валери има страхотна физика и със сигурност доста жени мечтаят за него. Похвално е, че двамата с Мария Бакалова продължават да се обичат, въпреки че често пъти се разделят по работа.

Няма да повярвате: Приятелят на Мария Бакалова - Валери, спасил живота на две деца
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Няма да повярвате: Приятелят на Мария Бакалова - Валери, спасил живота на две деца

Автор Веселина Петрова