Автор
Ева Григорова

Юлиан Вергов: Омерзен съм

Юлиан Вергов е сред гражданите на страната ни, които упражниха правото си да гласуват на 9 юни. Актьорът обаче призна, че е дълбоко огорчен от действията на всички онези - от горните етажи на властта, които безотговорно се разпореждат със съдбата на обикновените хора.

„Омерзен съм от политиката в България и е очевидно, че трябва нещо да се промени. Това, за което се боря, е повече справедливост“, заяви актьорът пред „Ретро“.

View post on Instagram
 

Що се отнася до публичния скандал между него и Диана Димитрова, който избухна след обвинението на актрисата в побой, нанесен ѝ от актьора, до този момент освен отвореното писмо, което публикува, Вергов не е коментирал директно обвиненията на Димитрова срещу него.

Апропо, съдебната битка между Юлиан Вергов и Диана Димитрова съвсем не е приключила. През май Софийският районен съд гледа делото, заведено от актьора срещу колежката му за клевета. Тогава актрисата се яви лично в съда, а Вергов изпрати адвокатката си Ина Лулчева.

View post on Instagram
 

Припомняме, че драматичната битка между двамата започна, след като Диана Димитрова публикува във „Фейсбук“ снимки, на които е с посинено око и подуто лице.

Дълго време тя не обявяваше името на насилника си, но след месеци спекулации Димитрова най-после посочи колегата си от „Откраднат живот“ Юлиан Вергов. Прокоратурата така и не откри доказателства за нанесен побой и отказа да образува досъдебно производство.

Скъпото хоби на Юлиян Вергов, което струва цяло състояние
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Скъпото хоби на Юлиян Вергов, което струва цяло състояние

Автор Ева Григорова

В резултат Димитрова се отказа да съди Вергов. Но... ръкавицата вече беше хвърлена и актьорът, обиден от обвиненията, заведе дело срещу колежката си. Двамата имаха възможност да постигнат извънсъдебно споразумение.

Димитрова обаче не се съгласи. „Аз с този човек споразумение няма да сключвам“, заяви категорично тя. Делото за клевета бе отложено за 9 юли, тъй като на заседанието не се яви вещото лице, изготвящо съдебно-компютърната експертиза. Въпросната експертиза трябва да докаже дали Димитрова е използвала обидни квалификации в личния си „Фейсбук“ профил по адрес на Вергов.

View post on Instagram