Автор
Антония Михайлова

Без грим и с прозрачна рокля: 46-годишната Летисия Каста смая феновете с дръзка визия (Снимки)

Френският топмодел и актриса Летисия напоследък рядко се появява на публични места.

Но всеки път, когато го направи, тя приковава погледите на всички върху себе си. Като една истинска французойка Каста е сред малкото жени, които знаят как да изглеждат всеки път божествени и неповторими.

View post on Instagram
 

Преди броени дни 46-годишната красавица дойде на парти на марката Jacquemus на остров Капри. Тя бе заложила на дълга черна рокля от прозрачна материя, през която дискретно се виждаха идеалните ѝ форми. Неслучайно Летисия се смята за пример на френския стил.

Тази жена знае как да изглежда винаги забележителна и изкусителна. Ако не беше прозрачната материя на роклята, този тоалет можеше да изглежда скучен. Но такъв е стилът на Каста - комбинация от семпли кройки с ефектни детайли. 

View post on Instagram
 

След като актрисата се омъжи за сексидола на френското кино - Луи Гарел, през 2017 г., тя рядко се снима във филми. Сега Летисия прекарва повече време у дома със съпруга и децата си.

Да не забравяме, че дълго време нямаше късмет в личния си живот, а феновете дори и не очакваха някога да я видят в булчинска рокля. До момента, в който хубавицата - тогава на 40 години, с три деца и нито един брак зад гърба си, не срещна чаровния Луи Гарел.

Летисия Каста и Луи Гарел
Летисия Каста и Луи Гарел

С него Летисия сякаш разцъфтя, както никога преди това. След две години връзка актьорът предложи брак на любимата си, която е с 6 години по-голяма от него. През 2021 г. двамата посрещнаха на бял свят син на име Азел - четвърта рожба за Летисия и втора за Гарел.

Актьорът има още едно дете - дъщеря Селин, която осинови през 2009 г. по време на връзката си с актрисата Валерия Бруни-Тедески.

Летисия Каста изгря отново на подиума след 10 години
НОВИНИ
Автор Пепа Попова - Пепита

Летисия Каста изгря отново на подиума след 10 години

Автор Пепа Попова - Пепита

Днес френската икона на модния подиум предпочита времето с любимите си хора пред това на снимачната площадка или по събития.

Въпреки това, когато една звезда като Летисия Каста реши да направи изключение, това винаги се превръща в грандиозно събитие за почитателите ѝ по света.

View post on Instagram