Автор
Ива Петрова

Гущерова през сълзи: Бащата на съпруга ми ни изгони с полиция

Светлана Гущерова, която миналата седмица се оплака, че е станала жертва на физическо насилие от страна на бореца Кирил Терзиев, отрече твърденията му, че двамата със съпруга ѝ Християн му дължат пари.

Бившата плеймейтка подчерта, че не може да си обясни защо той твърди това и защо спортистът е обсебен от мъжа ѝ. "Ако дължим пари, докажи го. Това е лъжа. Благодарение на нас носи скъпи дрехи", заяви майката на четири деца в интервю за "Преди обед". Тя категорично отрече и твърденията му, че семейството ѝ е разорено.

View post on Instagram
 

По думите ѝ с Кирил се познават от много години, бил е на сватбата им с Християн, както и че съпругът ѝ и спортистът се сближили покрай ковид пандемията. Децата ѝ, които са станали свидетели на физическата му саморазправа с майка им и са много стравмирани от случилото се, също го познавали и дори често си играели с неговите деца.

Гущерова разгърна завесата и към друга тема, която се дискутира из медийното пространство - отношенията на мъжа ѝ с баща му добромир Гущеров. Тя разкри, че двамата не комуникират помежду си. по думите ѝ семейството им не поддържа връзка с него от много години, и в основата на разрива в отношенията им стои новата жена на Добромир.

Разследват какво се е случило между Светлана Гущерова и Кирил Терзиев
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Разследват какво се е случило между Светлана Гущерова и Кирил Терзиев

Автор Ива Петрова

"Християн не общува с баща си. Чела съм много глупости, че той ни издържа, че продал хотел, за да покрие борчовете му. Спряхме да говорим с него, след като стана ясно, че чакам син, който кръстихме на него. Явно жена му се притесни, че вече има наследник. Той не е подарил една близалка след тази случка на децата. Не ги е виждал. Водили сме внуците му пред вратата, а той каза, че ще викне полиция и да си тръгваме", разказа Светлана.

Тя не скри още и факта, че многократно е заявявала на съпруга си, че преди да го срещне и той да ѝ предостави възможностите, с които разполага в момента, е била много по-щастлива и спокойна.

View post on Instagram