Автор
Антония Михайлова

Луи бе тъжен, Шарлот - ядосана: Децата на Кейт Мидълтън не можаха да сдържат емоциите си до болната си майка

В навечерието на традиционния военен парад Trooping the Color по случай рождения ден на краля, Кейт Мидълтън наруши мълчанието и каза, че вече се чувства много по-добре. Припомняме, че през март тя призна, че е диагностицирана с онкологично заболяване и се подлага на химиотерапия.

След оттеглянето ѝ от общественото пространство медиите започнаха да спекулират, поднасяйки какви ли не конспирации около личния ѝ живот.

Но така и не се появи официална информация от Бъкингамския дворец, заради което феновете на британското кралско семейство ставаха все по-разтревожени.

Предполагаше се, че принцесата няма да се върне към кралските си ангажименти поне до края на 2024 г. Дори бе разпространена новината, че поради болестта, принцесата на Уелс е отслабнала още повече и че имала косопад вследствие на лечението. Почти никой не очакваше да я види публично. Но на 14 юни първият кадър на Кейт Мидълтън, както и нейният първи, след новината за болестта, призив към обществеността, се появиха в официалния инстаграм профил на принцесата и принца на Уелс.

View post on Instagram
 

"Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца. В дните, когато се чувствам сравнително добре, обичам да участвам в училищния живот на децата и да отделям лично време за неща, които ме зареждат с енергия и позитивност", написа тя в обръщението си.

Оказва се, че Кейт се е върнала към задълженията си преди няколко седмици. Засега поради здравословни причини тя работи от вкъщи, но нямаше как да пропусне парада на цветовете Trooping the Color.

View post on Instagram
 

Съпругата на принц Уилям засия пред британците в неподражаемия си елегантен стил. За събитието тя бе заложила на бяла рокля със средна дължина, комбинирана с подходящи обувки, малък клъч и шапка.

Макар уморена и отслабнала, Мидълтън изглеждаше изключително красива и сдържана. Тя се появи на тържеството с карета заедно с трите си деца - принцовете Джордж, Луи и принцеса Шарлот. Децата на херцогинята са едни от първите, които разбират, че майка им е тежко болна. Според източници те подкрепят Кейт и ѝ помагат да се справи в този труден период.

View post on Instagram
 

Съдейки по снимките от събитието, бъдещите наследници на короната не излъчват особена радост по време на парада. Например принц Луи изглежда объркан и мрачен на почти всички снимки.

Принцеса Шарлот, въпреки че се опитваше да бъде сдържана, както подобава на истинска принцеса, на моменти все пак показваше истинските си чувства - момичето явно беше недоволно от нещо.

Единственият, който успяваше да владее емоциите си, беше принц Джордж. Най-голямото дете на Кейт и Уилям се държеше като истински бъдещ крал, наблюдавайки спокойно развоя на събитията от прозореца на каретата. Самата Кейт Мидълтън се стараеше да изглежда щастлива и безгрижна.

Някои кадри обаче показват, че щом усмивката ѝ слизаше от лицето ѝ, в очите ѝ се появяваше меланхолия и замисленост.

По-красива от всякога: Кейт Мидълтън сияе в бяло на рождения ден на Чарлз Трети
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

По-красива от всякога: Кейт Мидълтън сияе в бяло на рождения ден на Чарлз Трети

Автор Веселина Петрова

Кралят има рожден ден през ноември, но според традиция на повече от 260 години, честванията се отбелязват на 15 юни. В пищната военна церемония участваха 1400 войници, 200 коня и 400 музиканти.

Както повелява обичаят, кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския дворец, за да поздрави поданиците на кралството.