Автор
Теодор Муховски

Кейт Мидълтън приключва с публичните си изяви до края на годината?

Публичните изяви на съпругата на британския принц Уилям - Кейт Мидълтън са малко вероятни до края на годината. Тя ще прекара времето, заобиколена от семейството и приятелите си, докато продължава лечението си с химиотерапия.

Жената на наследника на трона на Обединеното кралство бе диагностицирана с рак по-рано тази година.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън
GettyImages

Очаква се Кейт и семейството да прекарат следващата седмица в селска къща в имението Сандрингам.

Принц Уилям ще посвети повече време на любимата си през следващите шест седмици, тъй като кралското семейство няма да се появява публично до предсрочните парламентарни избори на Острова на 4 юли.

Изминаха пет месеца, откакто принцесата на Уелс бе видяна за последен път на публично място и източници смятат, че кралският дворец скоро отново ще сподели новини за нейното здраве.

„Не бих изключил друго видео съобщение, което да информира страната за нейното здраве. Доказано е, че това е много ефективен начин да държим теоретиците на конспирацията на разстояние“, каза източник пред The Daily Beast.

Принцесата се оттегли от обществените си задължения, след като на 22 март обяви, че е била диагностицирана с форма на рак и е започнала химиотерапия.

Принц Уилям сподели актуална информация за здравословното състояние на съпругата си миналата седмица, като каза, че тя „се справя добре“.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън
GettyImages

Твърди се, че кралската двойка обмисля обновяване и разширяване на малко известната пристройка от червени тухли в съседство с резиденцията им в Аделаида, Уиндзор. Семейството, което се премести в имението Бъркшър към края на лятото на 2022 г., в момента разделя времето си между вилата с четири спални и любимия си дом Anmer Hall в Сандригам.

Източници от Бъкингамския дворец посочват, че принцът на Уелс е „наясно с обществения контрол“ на кралските разходи и възприема предпазлив подход към личното финансиране на разходите.

„Уилям и Кейт абсолютно обожават вила Аделаида, която е подходяща за цялото семейство, докато Anmer Hall е много по-голяма“, казва източникът.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън
GettyImages

„Вила Аделаида се използва като място за временно настаняване, докато децата са на училище, защото е наблизо, а Anmer Hall се използва за дълги уикенди и празници“.

Източници от двореца разкриха плановете на Кейт и Уилям за обновяване на порутената червена тухлена пристройка във вила Аделаида, с цел да я превърнат в идеалното убежище за семейството.

„Никой не знае, че в съседство с вила Аделаида има доста просторна пристройка от червени тухли, която не се използва“, каза вътрешен човек.

„В момента пристройката е необитаема и има нужда от сериозен ремонт. От известно време се водят дискусии относно използването на обекта като част от общата площ на вилата, въпрос на време е да започне изпълнение на проекта“.

Според кралски източници, Кейт има нужда от широко и сигурно пространство, в което да се възстановява. Принцът и принцесата на Уелс обмислят сами да платят сметката за обновяване вилата, за да избегнат коментарите, че харчат народни пари.

Вила Аделаида е разположена върху 265 хектара частен кралски парк. Построена е през 1831 г. като убежище за съпругата на крал Уилям IV, кралица Аделаида.

Не портрет, а истинска подигравка: Нов фото скандал застигна Кейт Мидълтън
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Не портрет, а истинска подигравка: Нов фото скандал застигна Кейт Мидълтън

Автор Ева Григорова