Автор
Ива Петрова

Всички са в шок: Дейвид и Виктория Бекъм живеели разделени две години

Дейвид и Виктория Бекъм живееха разделени, докато бракът им е бил в голяма криза. Експлозивната нова книга на Том Бауър "Къщата на Бекъм" дава повече информация за брачните проблеми на Дейвид и Виктория и взриви спокойствието на семейството.

Според написаното в книгата, двойката била толкова отчуждена и двамата дори се мразели толкова много, че изобщо не разговаряли и вместо това поддържали „дистанцирани бизнес отношения“ преди осем години. А техните пиари „пускали негативни истории“ за другия, твърди авторът Том Бауер.

View post on Instagram
 

В крайна сметка двамата останали заедно и се справили с проблемите си, точно както направиха и след като бракът им за първи път беше разтърсен от твърдението на Ребека Лус за афера с футболиста.

„Въпреки че семейство Бекъм не можеха да скрият, че водят отделен живот, те останаха заедно, за да подкрепят своята марка“, твърди Бауер.

Книгата на Бауер "Домът на Бекъм" рисува напълно различна картина от документалния филм на Netflix, който всъщност е изпълнителен продуцент на семейство Бекъм.

Сериозните пукнатини в брака им започнали да се появяват през 2016 г., когато Дейвид беше в Маями, а Виктория - в Лондон.

Проблеми има и когато Дейвид дава интервю за австралийска телевизия, в което признава, че бракът им е "трудна работа".

„Нелоялността на съпруга ѝ я озадачи. Неговата искреност унищожи усилията ѝ да създаде образ на щастливо семейство. Защо, хлипаше тя, Дейвид би я засрамил? По-лошо, защо не можеше да разбере последствията от собствената си глупост? Защо, оплака се тя, дали той не се е превърнал във враг на нейните амбиции? Без отговори, тя избяга в хотел в Баден-Баден, за да възстанови „емоционалния си баланс“, но по-късно Виктория беше видяна да плаче в Австралия, което подхрани спекулациите, че двойката е пред разпад", разказва пиарът на дизайнерката.

View post on Instagram
 

„Решението да останат заедно беше отчасти", твърди книгата, защото и Дейвид, и Виктория оценяваха важността да бъдат обединени в името на тяхната марка. Статусът и оцеляването на Дейвид щяха да бъдат захвърлени без решимостта на Виктория да поддържа илюзията за щастливо семейство", пише Бауер.

„Тя твърдо защитаваше марката. В замяна той продължи да финансира нейния суетен бизнес. Нейната малка модна къща вероятно никога няма да бъде наистина печеливша, но нейните поддръжници напълно одобряват нейната стоманена амбиция, въпреки монотонното й повторение в промоционални интервюта в експлозивен вид.“, се казва още в книгата, пише "Труд".