Автор
Веселина Петрова

Звездно признание: Дейвид Бекъм не знае как с Виктория са останали заедно

Дейвид Бекъм призна, че след като с Виктория са гледали документалния сериал на Нетфликс "Бекъм", двамата буквално са се замислили как бракът им е оцелял след всичко преживяно.

Бекъм сподели любопитни мисли за брака в епизод на подкаста SmartLess.49-годишният бивш футболист каза, че със съпругата му са били много притеснени, когато са гледали документалната поредица и добави, че въпреки всички възходи и падения, е много благодарен, че са заедно и все още щастливи.

View post on Instagram
 

„Това е, което и двамата, Виктория и аз, вероятно чувстваме. И след като изгледахме документалния филм, когато всичко свърши, се спогледахме и си казахме: „Не знам как оцеляхме през последните 27 години, но успяхме да създадем невероятно семейство, невероятен бизнес и сме щастливи."

Според Дейвид, двамата са били късметлии, че са се подкрепяли и в трудни етапи от живота.

Дейвид сподели още, че е много щастлив от начина, по който се е развил животът му.

„Имах късмет, че срещнах Виктория, защото винаги съм искал да бъда млад родител. Винаги съм искал да имам деца, които да проследят кариерата ми с мен, и имах късмет че и трите момчета хванаха повечето от отборите, за които играх, и това стана наистина важна част от живота ми.“

Четирисерийният документален филм за Бекъм показва пътя на Дейвид към успеха, разказва за връзката му с Виктория и семейния им живот, както и за провалите на футболиста и как ги е преживял.