Автор
Ива Петрова

Проблеми в Рая: Анита на Рачков пред развод?

Само два месеца след пищната сватба на бившата половинка на Димитър Рачков с американския бизнесмен Ник Стемпер плъзна мълва за развод, пише Intrigi.bg.

Според изданието Анита няма да е задълго г-жа Стемпер и скоро отново ще върне моминската си фамилия Димитрова, а причината за това е визовият проблем със САЩ, твърдят близки до блондинката.

View post on Instagram
 

Още преди сватбата Анита сподели, че с Ник няма да живеят заедно за неизвестен период, тъй като тя все още няма щатска виза. Засега двойката предвижда да се среща на различни точки по света, където да отделят по малко време един на друг, след което отново да се разделят. „Така ще бъде, докато не получа виза от американското посолство като съпруга на Ник“, разкри бившата на Рачков.

Известно е, че САЩ вече не дават визи толкова лесно и доста двойки се оказват със съдбата на Анита и Ник.

View post on Instagram
 

Да припомним и случая с топ модела Цеци Красирмирова, която имаше 5-годишен брак с милионера Майк Струмейтис. Синеоката красавица призна, че е получила поредица от откази за виза, което се превърнало в генерален проблем за брака ѝ. Двамата с Биг Майк прекарвали доста време разделени и се виждали все по-рядко заради невъзможността да живеят заедно.В крайна сметка в началото на годината Цеци призна, че със Струмейтис се развеждат.

Анита, бившето гадже на Рачков, плува в море от любов
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Анита, бившето гадже на Рачков, плува в море от любов

Автор Ива Петрова

Дали същата участ ще сполети в скоро време и новоизлюпеното семейство Анита и Ник Стемпер, времето ще покаже. „Като цяло бракът им не е особено надежден не само заради отказа на виза. Ожениха се твърде рано, само няколко месеца след като се запознават. Никога не са живели заедно, а подобни отношения никога не траят дълго“, коментират запознати.

View post on Instagram