Автор
Ива Петрова

Анита - бившата на Рачков, била пълна като ученичка - борела анорексия и булимия

Бившата изгора на актьора Димитър Рачков - Анита Димитрова, вече е омъжена жена. Блондинката от Хасково завъртя главата на милионера Никълъс Стемпер, по прякор Нико Еврика Бец, и двамата вече са официално съпруг и съпруга.

Както по-рано писахме, сватбеното тържество на Анита и Нико се състоя на българска земя преди броени дни, въпреки очакванията на мнозина то да се случи в чужбина. Сватбата премина в тесен кръг, като преобладавали предимно гости от страна на блондинката. На тържеството, разбира се, бяха и родителите на младоженеца.

Любимият на Анита е директор на огромна иновативна компания за здравеопазване. Той живее в Бостън, а възлюбената му половинка ще се премести с него в Щатите, след като получи виза, пише "Галерия". 46-годишният бизнесмен е роден в Делафилд - щата Уисконсин.

След като завършва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в голяма медицинска компания, а от няколко години ръководи водеща световна компания. С бившата на актьора Димитър Рачков се запознават покрай инвестиционни проекти. От доста време Анита работи като брокер, а Нико е американски инвеститор, който работи предимно в Истанбул и арабския свят.

View post on Instagram
 

Любовта им пламва преди около година, а отношенията между тях бързо се развиват и стигат до брак. Разликата между двамата е 21 години, но младата Димитрова не се притеснява от този факт, имайки предвид, че възрастовата ѝ разлика с Рачков беше 27 години, пише още изданието.

Водещият на "Като две капки вода" бе първата сериозна връзка на Димитрова, но двамата се разделиха без скандали и останаха добри приятели. Междувременно актьорът си намери приятелка в лицето на Камелия Андонова, с която и в момента живее.

View post on Instagram
 

След като двамата се разделиха, хасковлийката заработи в голяма столична банка и завърши висше образование. Неотдавна Анита напусна чиновническата длъжност, която заемаше, и стана брокер.

Блондинката от малка била научена на труд от родителите си и работела не само през ваканциите. "За да си купя една спирала за мигли, знаех, че трябва да си я заслужа - било с оценки, било с работа", уточнява Анита, която сама боядисала семейната къща и се научила да сменя гуми на автомобил още като ученичка. Освен това била активна спортистка и тренирала бокс, лека атлетика, бадминтон, тенис на маса, докато учила в езиковата гимназия в родния си град Хасково.

След сватбата Анита превзе Малдивите (СНИМКА)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

След сватбата Анита превзе Малдивите (СНИМКА)

Автор Ева Григорова

Там била съученичка със синовете на фолк певеца Милко Калайджиев - близнаците Антонио и Алекс. Искала да учи архитектура, затова записала и курсове по рисуване заедно с Антонио, но така и не сбъднала мечтата си.

Заради депресия и стрес била доста пълна като малка и отключила бупимия, а после и анорексия. Седем години се борила с двете хранителни разстройства, които са животозастрашаващи, но днес се чувства чудесно.

View post on Instagram