Автор
Ива Петрова

Измамник вършеел из секс сайтове от името на Андреа: Прибрал над 42 хил. евро

Името на фолкдивата Андреа отново влезе в медийните заглавия, даже не само у нас, но и в съседна Румъния, но причината съвсем не е похвална, нито положителна.

Оказа се, че 29-годишен мъж от Румъния се представя за жена в социалните мрежи и така успява да измами 9 мъже за над 42 000 евро. Същият е задържан от полицията, пише "Труд", цитирайки румънското издание "Adevărul".

View post on Instagram
 

Според полицията в Букурещ, в четвъртък, 20 юни 2024 г., служители от 2-ро полицейско управление са извършили обиск на жилище в окръг Констанца, по наказателно дело за извършване на престъплението продължавана измама.

Измамникът е използвал снимки на българската звезда Андреа Колева, позната още като Андреа, в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Клиентите били привлечени от красотата на блондинката и плащали различни суми пари. Мъж например, платил 20 000 евро, и като разбрал, че е измамен, веднага уведомил полицията.

View post on Instagram
 

Полицията е сигнализирана с жалба от 48-годишен мъж за това, че "между 2019 г. и септември 2023 г. неизвестни лица, чрез онлайн социалните мрежи, са го въвели в заблуждение, че чрез фалшива женска самоличност, той би спечелил нейното доверие, причинявайки му обща щета от над 100 000 леи".

След проведените разследвания е установено, че 29-годишен мъж е заподозрян за извършване на деянието.

Андреа спи в Гърция за 6 бона на нощ
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Андреа спи в Гърция за 6 бона на нощ

Автор Ива Петрова

Според полицията, между януари 2019 г. и ноември 2023 г., заподозреният, използвайки същия криминален начин на работа, "е накарал други осем души, на възраст между 29 и 48 години, да преведат различни суми пари".

Общата нанесена щета е за около 42 000 евро. Младият мъж е задържан за 24 часа, а днес магистратите ще гледат и мярката му за неотклонение.

View post on Instagram