Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, юли ви носи приятни запознанства и нова любов

Скъпи Лъвове, през юли успехът ви ще зависи от това доколко сте се научили да се възползвате от обстоятелствата. Бъдете нащрек този месец, защото точно когато нещата се движат във вашата посока, ще се случи нещо, за което ще трябва да вземете решение. Не забравяйте да се отпуснете повече и да се съсредоточите върху завършването на цялата работа, която трябва да свършите.

През юли ще се научите да се справяте по-ефективно с емоционалните и психологическите предизвикателства. Вашата вътрешна сила ще бъде вашата пътеводна светлина, която ще ви помогне да се ориентирате през този месец с мъдрост и устойчивост.

Неща, които сте пазили в тайна, сега могат да излязат наяве за разрешение, за изцеление и за трансформация. Променяте поведението си към по-добро.

Този месец е нужно да обърнете внимание на няколко аспекта на вашето здраве. Трябва да обърнете специално внимание на храносмилателната си система и чревната флора. Необходимо е поне два пъти в годината да се правят очистителни процедури, прочиствайки се от ненужни и вредни вещества.

Раци, юли ще бъде месец на дълбока трансформация и себеоткриване за вас
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, юли ще бъде месец на дълбока трансформация и себеоткриване за вас

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Преминавате през период, в който Вселената сякаш ви се усмихва по отношение на любовта и романтиката. Транзитът на Юпитер е благоприятен за тези, които търсят партньор, защото увеличава шансовете им да срещнат интересни хора чрез приятели или групи, с които имат общи интереси или ангажименти.

Друг възможен сценарий би бил връзка, която започва като приятелство, да се превърне с времето в нещо много по-сериозно. Някои хора, които ще срещнете през този месец, може да изиграят много важни роли в любовния ви живот. Открийте магията на опознаването на нови места и спортове, където можете да срещнете интересни хора.