Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през юли ще се освободите от миналото, ще постигнете и най-смелите си мечти

Скъпи Телци, през юли ще работите върху центрирането и заземяването си, върху намирането на хармония в хаоса и ще можете да внесете хармония в другите чрез начина, по който общувате и споделяте неща с тях. Ще бъдете напътствани и защитени да се гмурнете по-дълбоко във вашите вътрешни сфери, вашите мечти и интуиция, за да разберете по-добре и да освободите нещата от миналото си.

Намирате начини да внесете най-доброто от най-доброто в живота си този месец, чувствайки се вдъхновени да поемате рискове и да излезете от зоната си на комфорт. Разширявате капацитета и способностите си, което ще разшири възможностите ви в живота. Много неща ще се развият в този месец след редица закъснения и забавяния и ще можете да видите докъде сте стигнали и всичко, което сте научили.

Има много енергия за проявление, която идва към вас в средата на месеца, за да ви помогне да завършите проектите си, да видите нещата докрай и да направите това, което трябва да се направи. Решени сте да променяте старите навици и рутини, за да внесете повече качество в ежедневието си. Вие изграждате дълбока връзка с вътрешното си аз, прегръщайки непознати територии в себе си. Ще получите свободата да правите неща, за които само сте мечтали преди. Учите се как да поддържате баланс между крайностите и това ще ви помогне да станете по-активни, ефективни и продуктивни.

В края на месеца може да се сбогувате с приятели или с мечтите и целите, които сте надраснали, научавайки се все повече и повече да развивате доверие във Вселената. Този месец ще ви отвори очите по много начини, особено що се отнася до вашата самооценка и самоуважение. Предстоят положителни промени в социалния ви живот и ще можете да се свържете с хората, които са подходящи за вас.