Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, този месец ще разберете колко е важно да поставите себе си на първо място

Скъпи Близнаци, този месец ще разберете колко е важно да поставите себе си на първо място, което ще ви накара да откриете истинското значение на грижата за себе си. Ще намерите по-лесни начини как да се освободите от старите модели и да отворите ума си за възможности, които преди са изглеждали недостижими. Сега възстановявате баланса и това ще стане много бързо. Понякога само една промяна на вярата или възприятието може да промени целия ви живот.

Домът на парите и личните ресурси е добре аспектиран от Слънцето и това може да донесе до подобряване на финансовото положение. Във ваш интерес е да управлявате парите си съвсем реалистично.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Ще имате добра енергия, която се влива в любовния ви живот, внасяйки повече хармония, красота и разбирателство във всичките ви взаимоотношения. Вашият естествен чар и харизма ще се проявят напълно през юли, което ще ви направи магнит за обожатели и потенциални романтични интереси. Не се изненадвайте, ако откриете, че без усилие привличате вниманието, където и да отидете. За тези, които вече имат връзка, очаквайте динамични взаимодействия и страстен обмен с партньора си. Неомъжените Близнаци, от друга страна, могат да се окажат неудържимо привлечени от някой, който ги пленява на интелектуално ниво. Въпреки това, сред вълнението и очарованието на романтиката, не забравяйте да останете верни на себе си и да уважавате нуждите и границите си.

Юпитер, който е управител на седмия ви дом, сега преминава през вашия знак, благоприятствайки връзки от всякакъв вид и приканвайки разширяване и еволюция в партньорствата. Хармоничният аспект, който образува планетата с лунните възли, показва, че юли е благоприятен за укрепване на брака или ако все още нямате партньор, за започване на обещаваща връзка.

Овни, юли ви носи ново начало, всички врати ще се отварят за вас
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, юли ви носи ново начало, всички врати ще се отварят за вас

Автор Астролог - Ивелина Пенчева