Автор
Веселина Петрова

Джъстин Тимбърлейк след ареста: Знам, че съм труден за обичане

Джъстин Тимбърлейк излезе на сцената за първи път, откакто беше арестуван в Ню Йорк за шофиране в нетрезво състояние. По време на участие в Чикаго певецът коментира скандала.

Джъстин каза, че е имал "тежка седмица" и благодари на феновете си, че продължават да го подкрепят както в добри, така и в трудни моменти.

„Вие сте тук, аз съм тук и нищо няма да промени този момент. Знам, че понякога е трудно да ме обичате, но вие не спирате да ме обичате и аз ви връщам тази любов“, каза музикантът.

Някои медии пък побързаха да коментират зачервените очи и леко неадекватното му поведение на сцената. Дали турнето ще протече по план, питат се фенове.

View post on Instagram
 

Джъстин беше арестуван след купон в хотела. Певецът минал на знак "Стоп" и се опитал да избяга от полицаите, които го забелязали, но в крайна сметка бил спрян. Полицейски служители направили тест за алкохол, който се оказал положителен и Тимбърлейк бил задържан.

Скандалът предизвика голям отзвук в мрежата, предвид известността на нарушителя. В медиите започна да се появява информация от вътрешни лица, че Джъстин има проблеми с алкохола от известно време. А много потребителите коментират, че Джъстин може би трудно преживява скандалите, свързани с книгата на Бритни Спиърс.